Untitled design (14)

Mercedes-Benz CLS Coupe

Spatiu generos, flexibilitate si confort oferite de o rapitoare silueta Coupé.

Untitled design (14)

Mercedes-Benz CLS Coupe

Spatiu generos, flexibilitate si confort oferite de o rapitoare silueta Coupé.

previous arrow
next arrow
Cauta autoturisme Mercedes-Benz

Descopera Mercedes-Benz CLS Coupe


Confortul la care nu mai sunteti dispusi sa renuntati. La exterior un model al designului, la interior un model al stilului. Alaturarea moderna a unor materiale de inalta calitate in combinatii cromatice unice si afisaje digitale fascinante asigura o atmosfera unica CLS.

Mercedes-Benz CLS 350


Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza Mercedes-Benz CLS


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu Mercedes-Benz CLS. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale