Reprezentanta Auto Schunn TIMISOARA

Centru autorizat de service autoturisme si autoutilitare Mercedes-Benz

Contactati-ne

reprezentanta mercedes-benz Auto Schunn Timisoara

Despre reprezentanta Auto Schunn Timisoara

Credem cu tarie in promisiuni respectate cu sarguinta. De aceea, ne straduim in fiecare zi sa punem la dispozitia dumneavoastra oameni profesionisti, cu o cultura aprofundata in ceea ce reprezinta Universul Mercedes-Benz. Iar daca “Banatul e fruncea”, promisiunea pe care noi o facem este aceea de a perpetua principiile bazate pe incredere, calitate, implicare si performanta pe care brandul Auto Schunn le-a promovat in cei 25 de ani de activitate pe piata auto din Romania.

Ne respectam traditia. Va respectam pe dumneavoastra.

Contact Auto Schunn Timisoara

Localizare pe harta:

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Program Service Auto Schunn Timisoara

 • Luni – vineri: 8:00-19:00
 • Sambata: 9:00-13:00
 • Duminica: Inchis

Persoane de contact Auto Schunn Timisoara

Contactati-ne.

Completati formularul de mai jos si solicitati informatiile de care aveti nevoie! Un consultant specializat Auto Schunn Timisoara va va raspunde in cel mai scurt timp.

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

  Oferte Mercedes-Benz

  Pentru ca dumneavoastra sa fiti cu un pas mai aproape de autoturismul Mercedes-Benz pe care vi-l doriti, la Auto Schunn veti gasi in permanenta oferte speciale si promotii la autoturisme Mercedes-Benz noi si rulate, disponibile cu livrare imediata. Va invitam sa aruncati o privire pe stocul nostru de autoturisme Mercedes-Benz disponibile la preturi speciale.

  Vezi modelele alese