Leasing financiar pentru
autovehicule Mercedes-Benz

Beneficiaza de un serviciu financiar care iti ofera avantaje maxime indiferent daca aplici
in calitate de persoana fizica sau juridica.
mercedes-benz financial services - servicii leasing financiar schunn

Leasing financiar

Esti tot mai aproape de noul tau Mercedes-Benz. Alege libertatea oferita de un sistem de leasing financiar in care tu alegi durata optima contractuala si valoarea avansului acordat, in functie de necesitatile tale.

Mecanismul de achizitie in leasing financiar, oferit de Auto Schunn Romania prin serviciul Mercedes-Benz Financial Services, nu are costuri ascunse. Toate costurile integrate in sistemul de leasing auto financiar sunt cele stabilite contractual.

Achizitioneaza un autoturism Mercedes-Benz prin programul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania si poti beneficia de esalonarea platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing si amanarea obligatiilor de plata aferente.

Serviciile conexe achizitiei unui autoturism prin serviciul de leasing financiar, precum vama, inmatricularea sau asigurarea se realizeaza de catre compania Auto Schunn Romania.

Serviciul de leasing financiar auto oferit de Auto Schunn inglobeaza un pachet special conceput pentru marca Mercedes-Benz, care ofera protectie totala in cazul unui accident sau a unei daune suferite de autoturismul achizitionat.

leasing financiar auto rulate mercedes-benz

Leasing auto financiar pentru auto rulate Mercedes-Benz

Serviciul de leasing financiar este disponibil inclusiv pentru autoturisme Mercedes-Benz rulate Certified, disponibile in stoc la semnarea contractului.

Stoc auto rulate Mercedes-Benz

Optiunile tale, dupa expirarea contractului de leasing financiar

Dupa expirarea perioadei contractuale de leasing auto, care subintelege achitarea ultimei rate convenite, autovehiculul intra in mod automat in posesia ta exclusiva.

Ai posibilitatea de a vinde autovehiculul, iar din suma obtinuta sa acoperi rata finala, pentru ca mai apoi sa te decizi asupra unui nou model.

Poti returna pur si simplu autovehiculul la valoarea reziduala garantata contractual si sa iti alegi imediat un nou autovehicul.

Cere acum mai multe detalii despre serviciul de Leasing Financiar

Completeaza formularul de mai jos si solicita mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Financiar Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

    Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

    in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

    Vezi modelele alese