Leasing financiar pentru
autovehicule Mercedes-Benz

Leasing auto financiar Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Cu serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania, te bucuri de libertatea unui mecanism personalizat, in care tu controlezi procesul de achizitie.

Beneficiaza de un serviciu financiar care iti ofera avantaje maxime indiferent daca aplici in calitate de persoana fizica sau juridica.

Leasing financiar


Esti tot mai aproape de noul tau Mercedes-Benz. Alege libertatea oferita de un sistem de leasing financiar in care tu alegi durata optima contractuala si valoarea avansului acordat, in functie de necesitatile tale.

Protectie totala


Serviciul de leasing financiar auto oferit de Auto Schunn inglobeaza un pachet special conceput pentru marca Mercedes-Benz, care ofera protectie totala in cazul unui accident sau a unei daune suferite de autoturismul achizitionat.

Servicii conexe asigurate


Serviciile conexe achizitiei unui autoturism prin serviciul de leasing financiar, precum vama, inmatricularea sau asigurarea se realizeaza de catre compania Auto Schunn Romania.

Fara costuri ascunse


Mecanismul de achizitie in leasing financiar, oferit de Auto Schunn Romania prin serviciul Mercedes-Benz Financial Services, nu are costuri ascunse. Toate costurile integrate in sistemul de leasing auto financiar sunt cele stabilite contractual.

Esalonarea platilor TVA


Achizitioneaza un autoturism Mercedes-Benz prin programul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania si poti beneficia de esalonarea platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing si amanarea obligatiilor de plata aferente.

Leasing financiar auto rulate Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Leasing auto financiar pentru auto rulate Mercedes-Benz


Serviciul de leasing financiar este disponibil inclusiv pentru autoturisme Mercedes-Benz rulate Certified, disponibile in stoc la semnarea contractului.

Optiunile tale, dupa expirarea contractului de leasing financiar


Pastrare


Dupa expirarea perioadei contractuale de leasing auto, care subintelege achitarea ultimei rate convenite, autovehiculul intra in mod automat in posesia ta exclusiva.

Vanzare


Ai posibilitatea de a vinde autovehiculul, iar din suma obtinuta sa acoperi rata finala, pentru ca mai apoi sa te decizi asupra unui nou model.

Returnare


Poti returna pur si simplu autovehiculul la valoarea reziduala garantata contractual si sa iti alegi imediat un nou autovehicul.

Cere acum mai multe detalii despre serviciul de Leasing Financiar


Completeaza formularul de mai jos si solicita mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Financiar Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Nume si Prenume*

  Varsta*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Forma Juridica*

  Domeniu de activitate*

  Ce tip de vehicul vrei sa achizitionezi?*

  Cum ne-ai gasit?*

  Bifeaza daca doresti sa primesti documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Financiar Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  Auto Schunn pe retelele sociale