Untitled design (14)

Mercedes-Benz CLA si CLA Coupé

Descopera cele mai noi modele Mercedes-Benz CLA si CLA Coupé, disponibile cu livrare imediata.

Cauta autoturisme Mercedes-Benz

Descopera Mercedes-Benz CLA si CLA Coupé


Designul te face sa stralucesti. Performanta iti accelereaza viata. Interfata iti vorbeste pe limba ta. Descopera modelele Mercedes-Benz CLA si Mercedes-Benz CLA Coupé disponibile cu livrare imediata, la preturi avantajoase, in stocul Auto Schunn Romania.

Mercedes-Benz Clasa CLA 200


available

Mercedes-Benz Clasa CLA 250


available

Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia in leasing a unui autoturism Mercedes-Benz CLA sau CLA Coupé, ori afla mai multe despre cum poti aplica pentru achizitia unei flote de autoturisme Mercedes-Benz de la Auto Schunn Romania.

Te invitam sa afli mai multe despre serviciile noastre financiare si cum te poti bucura de un control deplin asupra contractului de finantare.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Testeaza Mercedes-Benz CLA si CLA Coupé


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu autoturismul tau Mercedes-Benz CLA sau CLA Coupé preferat. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale.

Ramai in legatura cu noi.

[mc4wp_form id="3504"]

Auto Schunn pe retelele sociale