Untitled design (14)

Mercedes-Benz CLA Coupe

Noul model de Mercedes-Benz CLA - traiti acum bucuria de a conduce un CLA Coupe.

Cauta autoturisme Mercedes-Benz

Descopera Mercedes-Benz CLA


Designul te face sa stralucesti. Performanta iti accelereaza viata. Interfata iti vorbeste pe limba ta. Testeaza noul Mercedes-Benz CLA in showroom la Auto Schunn.

Mercedes-Benz Clasa CLA 200


Mercedes-Benz Clasa CLA 250


Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza Mercedes-Benz CLA


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu noul Mercedes-Benz CLA. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[mc4wp_form id="3504"]

Auto Schunn pe retelele sociale