EQV de la Mercedes-EQ

Make your move. For the next generation

Testati modelul EQV

Modelul EQV de la Mercedes-EQ - auto schunn

Totul vorbeste in favoarea noului model EQV.

In modelul EQV de la Mercedes-EQ va puteti simti la fel de sigur ca in orice alt autovehicul Mercedes-Benz, deoarece autovehiculele cu actionare electrica au trecut cu bine verificarile complexe si testele de accidente, tipice pentru Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQV – O alegere ideala pentru serviciile de shuttle

Descoperiti Mercedes-Benz EQV, primul MPV electric din lume, special conceput pentru a satisface nevoile serviciilor de shuttle. Cu emisii zero si tehnologie de varf, modelul EQV ofera o experienta deosebita atat pentru pasageri, cat si pentru soferi. Indiferent daca operati o companie de ride-sharing sau oferiti servicii de transfer, EQV este partenerul perfect pentru calatoriile dumneavoastra in oras.

Solutia ecologica si versatila pentru familiile numeroase

Daca aveti o familie numeroasa si sunteti in cautarea unui vehicul spatios, confortabil si ecologic, Mercedes-Benz EQV este raspunsul ideal. Cu locuri pentru pana la sapte pasageri si suficient spatiu pentru bagaje, EQV asigura o calatorie fara compromisuri. Va veti bucura de confortul caracteristic marcii Mercedes-Benz, imbinat cu beneficiile unui sistem de propulsie electric. Bucurati-va de placerea de a conduce fara emisii si contribuiti la protejarea mediului inconjurator pentru generatiile viitoare.

Ocazia de a achizitiona un Mercedes-Benz EQV second-hand

Daca sunteti interesat de un Mercedes-Benz EQV, dar doriti o optiune mai accesibila, avem si variante second-hand disponibile. Achizitionarea unui Mercedes EQ second-hand va ofera posibilitatea de a experimenta luxul si performanta deosebita ale unui vehicul Mercedes-Benz, la un pret mai accesibil. Toate masinile noastre second-hand sunt atent verificate si garantate pentru a va asigura ca faceti o alegere inteleapta si durabila. Descoperiti gama noastra de Mercedes-Benz EQV de vanzare si faceti un pas catre viitorul mobilitatii electrice.

Mercedes-Benz EQV este o alegere ideala pentru serviciile de shuttle si familiile numeroase care doresc sa faca trecerea la mobilitatea electrica. Cu designul sau elegant, performanta remarcabila si confortul exceptional, EQV este un partener de incredere pentru fiecare calatorie. Vizitati-ne la Autoschunn si descoperiti gama noastra de Mercedes-Benz EQV disponibile, inclusiv optiuni second-hand, si profitati de avantajele unei experiente de conducere sustenabila si luxoasa.

Alegeti EQV si bucurati-va de viitorul mobilitatii electrice inca de astazi!

355 – 357 km

autonomie electrica in regim mixt

circa 45 de minute

timp de incarcare la 80%

90 kWh

Capacitatea bateriei (utila)

EQV. Pachet Editie Speciala 2023

Elementul esential este vopseaua albastru Sodalite metalizata care, in combinație cu linia de echipare AVANTGARDE si pachetul Design Exterior EQV, confera modelului o personalitate cu totul speciala.

Modelul EQV de la Mercedes-EQ - Editie speciala 2023

Elemente esentiale

  • Vopsea albastru Sodalite metalizata
  • Linie de echipare AVANTGARDE
  • Pachet Design Exterior EQV
  • AIRMATIC
  • Jante de 45,7 cm (18 inch) din aliaj usor, cu design in 5 spite
Test Drive EQV de la Mercedes-EQ - auto schunn

Testati modelul EQV de la Mercedes-EQ

Explorati placerea condusului electric, la volanul noului EQV de la Mercedes-EQ.

Programati Test Drive

EQV de la Mercedes-EQ. Elemente esentiale

Din prima clipa: un membru al familiei Mercedes-EQ.

Elemente esentiale de siguranta:

Elemente esentiale de confort:

  • Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
  • Preclimatizare
  • Sistem de sunet Surround Burmester®
  • Iluminat ambiental în cockpit
  • Climatizare automata THERMOTRONIC

Finantare si Buy-back

Aplicati acum pentru achizitia unui autoturism electric sau a unei flote de autoturisme electrice EQV de la Mercedes-EQ  prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania. Bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare, sau optati pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitie de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiati de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui model EQV de la Mercedes-EQ, indiferent de serviciul financiar pentru care optati.

Solutii de finantare

Accesati mecanismele avantajoase de achizitie a unui model EQV de la Mercedes-EQ prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese