EQV de la Mercedes-Benz

Make your move. For the next generation

Testati modelul EQV de la Mercedes-Benz

Modelul EQV de la Mercedes-EQ - auto schunn

Totul vorbeste in favoarea noului model EQV de la Mercedes-Benz.

In modelul EQV de la Mercedes-Benz va puteti simti la fel de sigur ca in orice alt autovehicul Mercedes-Benz, deoarece autovehiculele cu actionare electrica au trecut cu bine verificarile complexe si testele de accidente, tipice pentru Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQV – O alegere ideala pentru serviciile de shuttle

Descoperiti Mercedes-Benz EQV, primul MPV electric din lume, special conceput pentru a satisface nevoile serviciilor de shuttle. Cu emisii zero si tehnologie de varf, modelul EQV de la Mercedes-Benz ofera o experienta deosebita atat pentru pasageri, cat si pentru soferi. Indiferent daca operati o companie de ride-sharing sau oferiti servicii de transfer, autoturismul este partenerul perfect pentru calatoriile dumneavoastra in oras.

Solutia ecologica si versatila pentru familiile numeroase

Daca aveti o familie numeroasa si sunteti in cautarea unui vehicul spatios, confortabil si ecologic, Mercedes-Benz EQV este raspunsul ideal. Cu locuri pentru pana la sapte pasageri si suficient spatiu pentru bagaje, EQV de la Mercedes-Benz asigura o calatorie fara compromisuri. Va veti bucura de confortul caracteristic marcii Mercedes-Benz, imbinat cu beneficiile unui sistem de propulsie electric. Bucurati-va de placerea de a conduce fara emisii si contribuiti la protejarea mediului inconjurator pentru generatiile viitoare.

Ocazia de a achizitiona un Mercedes-Benz EQV second-hand

Daca sunteti interesat de un Mercedes-Benz EQV, dar doriti o optiune mai accesibila, avem si variante second-hand disponibile. Achizitionarea unui Mercedes-Benz EQ second-hand va ofera posibilitatea de a experimenta luxul si performanta deosebita ale unui vehicul Mercedes-Benz, la un pret mai accesibil. Toate masinile noastre second-hand sunt atent verificate si garantate pentru a va asigura ca faceti o alegere inteleapta si durabila. Descoperiti gama noastra de Mercedes-Benz EQV de vanzare si faceti un pas catre viitorul mobilitatii electrice.

Alegeti Mercedes-Benz EQV si bucurati-va de viitorul mobilitatii electrice inca de astazi!

355 – 357 km

autonomie electrica in regim mixt

circa 45 de minute

timp de incarcare la 80%

90 kWh

Capacitatea bateriei (utila)

Mercedes-Benz EQV. Pachet Editie Speciala 2023

Elementul esential este vopseaua albastru Sodalite metalizata care, in combinație cu linia de echipare AVANTGARDE si pachetul Design Exterior , confera modelului o personalitate cu totul speciala.

Modelul EQV de la Mercedes-EQ - Editie speciala 2023

Elemente esentiale

  • Vopsea albastru Sodalite metalizata
  • Linie de echipare AVANTGARDE
  • Pachet Design Exterior EQV
  • AIRMATIC
  • Jante de 45,7 cm (18 inch) din aliaj usor, cu design in 5 spite
Test Drive EQV de la Mercedes-EQ - auto schunn

Testati modelul EQV de la Mercedes-Benz

Explorati placerea condusului electric, la volanul noului EQV de la Mercedes-Benz.

Programati Test Drive

EQV de la Mercedes-Benz. Elemente esentiale

Din prima clipa: un membru al familiei Mercedes-Benz EQ.

Elemente esentiale de siguranta:

Elemente esentiale de confort:

  • Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
  • Preclimatizare
  • Sistem de sunet Surround Burmester®
  • Iluminat ambiental în cockpit
  • Climatizare automata THERMOTRONIC

Finantare si Buy-back

Aplicati acum pentru achizitia unui autoturism electric sau a unei flote de autoturisme electrice EQV de la Mercedes-Benz  prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania. Bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare, sau optati pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitie de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiati de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui model EQV de la Mercedes-Benz, indiferent de serviciul financiar pentru care optati.

Solutii de finantare

Accesati mecanismele avantajoase de achizitie a unui model EQV de la Mercedes-Benz prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese