Mercedes-Benz Clasa S

Aveti grija de ceea ce conteaza. *Disponibil si in versiune Plug-in hybrid.

Testati un model S-Class

Mercedes-Benz S-Class - auto schunn

Alegeti modelul Clasa S care vi se potriveste.

Designul clar al noului model Mercedes-Benz Clasa S se concentreaza asupra aspectelor esentiale: proportii perfecte la exterior si lux contemporan la interior. Inovatiile de pionierat ale noului model Clasa S beneficiaza astfel de o prezenta unica, a carei atractie este irezistibila.

Mercedes-Benz S-Class AMG Line

AMG Line

O declaratie clara in favoarea dinamismului, atat la exterior, cat si la interior. Caracterul performant este definit de spoilerul fata AMG cu design A-Wing, iar volanul sport multifunctional aplatizat in partea de jos, din piele Nappa, pedalierul AMG si covorașele AMG confera interiorului accente sportive.

Mercedes-Benz S-Class echipare standard

Standard

Tehnologie ultra-moderna. Confort ridicat. Lux neobisnuit. Asa este definit Mercedes-Benz Clasa S, in versiunea standard. Detalii relevante: pachet de asistenta la rulare si MULTIBEAM LED. Scaune din piele, iluminat ambiental si sistem Infotainment MBUX.

Mercedes-Benz clasa s plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz S-Class Plug-in hybrid

Clasa S cu tehnologie Plug-in Hybrid asigura un mix perfect intre conducerea fara emisii si autonomia obisnuita a motorului cu ardere interna. Toate acestea, in combinatie cu dinamica maxima disponibila oricand la nivelul modelului Clasa S.

pana la 115 km

Autonomie


14 g/km

Emisii CO2 combinate


0.6l/100 km

Consum (in regim mixt)


Verificati disponibilitatea in stoc

Spre stoc auto

Mercedes-Benz S-Class. Elemente esentiale

Noul model Clasa S se concentreaza asupra elementelor esentiale: tehnologii unice pentru confort si siguranta pe care va puteti baza. Conceptul unic de operare MBUX ofera, in combinatie cu materialele premium, o experienta de calatorie cu adevarat deosebita.

Elemente esentiale de confort:

  • Sistem MBUX de noua generatie
  • Iluminat ambiental activ
  • Pachet scaune confort spate
  • Scaun Executive
  • Sistem de sunet Surround Burmester® High-End 4D
  • Directie punte spate

Elemente esentiale de siguranta:

  • Pachet de asistenta la rulare
  • DIGITAL LIGHT
  • Airbag spate
  • ATTENTION ASSIST (versiune extinsa)
Test Drive Mercedes-Benz S-Class - auto schunn

Testati Mercedes-Benz Clasa S

Programati o sesiune de Test Drive cu modelul dumneavoastra Mercedes-Benz S-Class preferat. Un consultant Auto Schunn va va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii dumneavoastra de testare.

Programeaza Test Drive

Finantare si Buy-back

Aplicati acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz Clasa S prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare, sau optati pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitia dumneavoastra de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiati de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz S-Class, indiferent de serviciul financiar pentru care optati.

Solutii de finantare

Accesati mecanismele avantajoase de achizitie a unui autoturism Mercedes-Benz Clasa S prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese