Untitled design (14)

Servicii Financiare

Cu serviciile de finantare auto Mercedes-Benz Financial Services oferite de Auto Schunn Romania bucuri de un mecanism financiar transparent personalizat, adaptat nevoilor tale de business.

Untitled design (14)

Leasing auto Financiar

Bucura-te de conditiile avanajoase la achizitia de vehicule sau flote de vehicule Mercedes-Benz prin serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania, partener Mercedes-Benz.

Untitled design (14)

Leasing auto Operational

Cu serviciul de leasing operational oferit de Auto Schunn Romania primesti garantia unui cost unic si fix, in acord cu nevoile tale de predictibilitate financiara.

Untitled design (14)

Credit auto

Aplica pentru un serviciu auto financiar care iti orera dreptul de a fi proprietar exclusiv asupra autoturismului sau a flotei de vehicule Mercedes-Benz, chiar din prima zi de la achizitie.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Serviciile financiare oferite


Oferim servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto pentru achizitia de autovehicule Mercedes-benz, pe masura nevoilor tale. La Auto Schunn Romania achizitionezi masini Mercedes-Benz in leasing si beneficiezi de flexibilitatea dorita, alegand pachetul financiar cel mai avantajos pentru tine dintre serviciile de leasing oferite de Auto Schunn Romania, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Leasing financiar

Leasing Financiar Mercedes-Benz

Cu serviciul de Leasing Financiar Mercedes-Benz de la Auto Schunn, te bucuri de libertatea unui mecanism personalizat, in care tu controlezi pe deplin procesul de achizitie. Niciodata nu a fost mai simplu si mai avantajos sa detii un autoturism Mercedes-Benz.

Leasing operational

Leasing Operational Mercedes-Benz

La Auto Schunn Romania beneficiezi de un serviciu de Leasing auto operational transparent si personalizat in raport cu bugetul disponibil si obiectivele tale de business. Iti punem la dispozitie un sistem care iti permite sa platesti cu exactitate doar atat cat stabilesti ca rulaj si durata.

Credit auto

Credit auto Mercedes-Benz

Cu serviciul de creditare auto oferit de Auto Schunn, devii proprietarul autoturismului Mercedes-Benz dorit din prima zi. De asemenea, sistemul de creditare flexibil de care vei beneficia iti ofera oportunitatea de a plati suma creditata in rate lunare predictibile.

Calculator financiar

Calculator de rate

Calculeaza rapid si usor rata la autoturismul Mercedes-Benz pe care ti-l doresti. Alege-ti tipul de serviciu financiar pentru care doresti sa aplici, verifica intr-un mod transparent rata lunara si construieste-ti in timp real planul financiar cel mai avantajos.

Ramai in legatura cu noi.

Auto Schunn pe retelele sociale