Servicii Financiare

Finantare auto prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferite de Auto Schunn Romania.

mercedes-benz financial services - auto schunn

Leasing auto Financiar

Bucurati-va de conditiile avanajoase la achizitia de vehicule sau flote de vehicule Mercedes-Benz prin serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania, partener Mercedes-Benz.

Aflati mai multe

mercedes-benz financial services - servicii leasing financiar schunn

Leasing auto Operational

Cu serviciul de leasing operational oferit de Auto Schunn Romania primiti garantia unui cost unic si fix, in acord cu nevoile dumneavoastra de predictibilitate financiara.

Aflati mai multe

mercedes-benz financial services - servicii leasing operational auto schunn

Credit auto

Aplicati pentru un serviciu auto financiar care va ofera dreptul de a fi proprietar exclusiv asupra autoturismului sau a flotei de vehicule Mercedes-Benz, chiar din prima zi de la achizitie.

Aflati mai multe

mercedes-benz financial services - credit auto mercedes-benz - auto schunn

Buy-back & Trade-in

Program flexibil si avantajos, disponibil atat pentru autoturisme noi Mercedes-Benz, cat si rulate.

Aflati mai multe

Trade-in-Buy-Back auto schunn

Serviciile financiare oferite

Oferim servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto pentru achizitia de autovehicule Mercedes-benz, pe masura nevoilor dumneavoastra. La Auto Schunn Romania achizitionati masini Mercedes-Benz in leasing si beneficiati de flexibilitatea dorita, alegand pachetul financiar cel mai avantajos pentru dumneavoastra dintre serviciile de leasing oferite de Auto Schunn Romania, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Leasing financiar Mercedes-Benz

Cu serviciul de Leasing Financiar Mercedes-Benz de la Auto Schunn, va bucurati de libertatea unui mecanism personalizat, in care dumneavoastra controlati pe deplin procesul de achizitie. Niciodata nu a fost mai simplu si mai avantajos sa detineti un autoturism Mercedes-Benz.

Aflati mai multe

Leasing operational Mercedes-Benz

La Auto Schunn Romania beneficiati de un serviciu de leasing auto operational transparent si personalizat in raport cu bugetul disponibil si obiectivele dumneavoastra de business. Va punem la dispozitie un sistem care va permite sa platiti cu exactitate doar atat cat stabiliti ca rulaj si durata.

Aflati mai multe

Credit auto Mercedes-Benz

Cu serviciul de creditare auto oferit de Auto Schunn, deveniti proprietarul autoturismului Mercedes-Benz dorit din prima zi. De asemenea, sistemul de creditare flexibil de care veti beneficia va ofera oportunitatea de a plati suma creditata in rate lunare predictibile.

Aflati mai multe

Buy-back & Trade-in Mercedes-Benz

Aflati care sunt conditiile de eligibilitate pentru achizitia unui autoturism nou sau rulat Mercedes-Benz prin programele de Trade-in si Buy-back disponibile la Auto Schunn Romania, dealer oficial Mercedes-Benz.

Aflati mai multe

Vezi modelele alese