Servicii Financiare

Cu serviciile de finantare auto Mercedes-Benz Financial Services oferite de
Auto Schunn Romania bucuri de un mecanism financiar transparent personalizat, adaptat nevoilor tale de business.

mercedes-benz financial services - auto schunn

Leasing auto Financiar

Bucura-te de conditiile avanajoase la achizitia de vehicule sau flote de vehicule Mercedes-Benz prin serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania, partener Mercedes-Benz.

Afla mai multe

mercedes-benz financial services - servicii leasing financiar schunn

Leasing auto Operational

Cu serviciul de leasing operational oferit de Auto Schunn Romania primesti garantia unui cost unic si fix, in acord cu nevoile tale de predictibilitate financiara.

Afla mai multe

mercedes-benz financial services - servicii leasing operational auto schunn

Credit auto

Aplica pentru un serviciu auto financiar care iti orera dreptul de a fi proprietar exclusiv asupra autoturismului sau a flotei de vehicule Mercedes-Benz, chiar din prima zi de la achizitie.

Afla mai multe

mercedes-benz financial services - credit auto mercedes-benz - auto schunn

Buy-back & Trade-in

Beneficiaza de un program flexibil si avantajos, disponibil atat pentru achizitia unui autoturism nou Mercedes-Benz,
cat si a unui autoturism rulat.

Afla mai multe

Serviciile financiare oferite

Oferim servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto pentru achizitia de autovehicule Mercedes-benz, pe masura nevoilor tale. La Auto Schunn Romania achizitionezi masini Mercedes-Benz in leasing si beneficiezi de flexibilitatea dorita, alegand pachetul financiar cel mai avantajos pentru tine dintre serviciile de leasing oferite de Auto Schunn Romania, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Leasing financiar Mercedes-Benz

Cu serviciul de Leasing Financiar Mercedes-Benz de la Auto Schunn, te bucuri de libertatea unui mecanism personalizat, in care tu controlezi pe deplin procesul de achizitie. Niciodata nu a fost mai simplu si mai avantajos sa detii un autoturism Mercedes-Benz.

Afla mai multe

Leasing operational Mercedes-Benz

La Auto Schunn Romania beneficiezi de un serviciu de Leasing auto operational transparent si personalizat in raport cu bugetul disponibil si obiectivele tale de business. Iti punem la dispozitie un sistem care iti permite sa platesti cu exactitate doar atat cat stabilesti ca rulaj si durata.

Afla mai multe

Credit auto Mercedes-Benz

Cu serviciul de creditare auto oferit de Auto Schunn, devii proprietarul autoturismului Mercedes-Benz dorit din prima zi. De asemenea, sistemul de creditare flexibil de care vei beneficia iti ofera oportunitatea de a plati suma creditata in rate lunare predictibile.

Afla mai multe

Buy-back & Trade-in Mercedes-Benz

Afla care sunt conditiile de eligibilitate pentru achizitia unui autoturism nou sau rulat Mercedes-Benz prin programele de Trade-in si Buy-back disponibile la Auto Schunn Romania, dealer oficial Mercedes-Benz.

Afla mai multe

Vezi modelele alese