Mercedes-Maybach.

The wealth of independence.

modele Mercedes-Maybach - auto schunn

Viziunile luxului suprem.

Mercedes-Maybach Clasa S isi demonstreaza calitatile cand vine vorba despre performanta: tehnologia inovatoare de propulsie transforma puterea in sfera condusului.

modelul mercedes-maybach clasa s - auto schunn

Mercedes-Maybach S-Class

O forta incredibila. Un nivel aristocratic al luxului, rafinat de un design caracterizat de suveranitate si unicitate. La prima privire, o grila masiva, cromata, cu inscripția „Maybach” si bara ornamentala frontala puternica a capotei motorului va impresioneaza. Din orice unghi o priviti, detalii cromate, stralucitoare, completate perfect, dupa dorinta, de legendara vopsire in doua culori, va fascineaza.

Descoperiti modelul

modelul mercedes-maybach gls - auto schunn

Mercedes-Maybach GLS

Noul Mercedes-Maybach GLS imbraca forma luxului suprem intr-un SUV. Design impozant la exterior, un nivel de lux ametitor la interior. Iar grila frontala impozanta, cu barele sale verticale elegante, ofera o stralucire uimitoare.

Descoperiti modelul

Mercedes-Maybach - auto schunn romania

Mercedes-Maybach la Auto Schunn

Explorati luxul inegalabil, asezat la picioarele dumnevoastra de rafinamentul de exceptie, confortul extraordinar si materialele de inalta calitate. Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Contactati-ne pentru detalii

Finantare.

Aplicati acum pentru achizitia unui model Mercedes-Maybach prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare.

finantare Mercedes-Maybach - auto schunn

Bucurati-va de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui model Mercedes-Maybach, prin programul Mercedes-Benz Financial Services disponibil la Auto Schunn Romania.

Solutii de finantare

Vezi modelele alese