oferte de sezon

Oferte speciale pentru sezonul rece

Beneficiaza de servicii si intretinere premium pentru autoturismul tau Mercedes-Benz.

oferte speciale piese + manopera

Oferte speciale la piese auto Mercedes-Benz

Vino in centrele de service Auto Schunn Romania si beneficiaza de reduceri substantiale la piese de schimb Mercedes-Benz si la manopera.

campanie service trapo

Beneficiaza de oferte avantajoase de pret la reparatiile pentru cutiile de viteze manuale sau automate, pentru camionul sau autovehiculul tau comercial Mercedes-Benz.

service auto

Service auto Mercedes-Benz

Te asteptam in centrele noastre de service autorizate Mercedes-Benz cu preturi speciale la o gama variata de servicii de reparatii si intretinere pentru vehicule Mercede-Benz.

service select

Service personalizat pentru tine, cu o reducere de 25%

Mercedes-Benz Service Select. Calitate Mercedes-Benz 100%, cu o reducere de 25% la mentenanta si reparatii pentru autoturisme Mercedes-Benz mai vechi de 6 ani.

Slide
previous arrow
next arrow

Service autorizat pe toata gama de vehicule Mercedes-Benz


Cu servicii personalizate de reparatii auto si intretinere Mercedes-Benz, suntem in masura sa garantam pastrarea valorii si fiabilitatii autovehiculului tau, indiferent daca este vorba despre un autoturism, de o autoutilitara, un microbuz, autobuz, autocar sau de un camion Mercedes-Benz. La Auto Schunn Romania, pasiunea pentru stea este impartasita de cei mai buni tehnicieni certificati Mercedes-Benz de pe piata.

Service autoturisme

Service autoturisme Mercedes-Benz


La Auto Schunn ai garantia ca autoturismul tau mercedes-Benz isi va pastra valoarea si fiabilitatea, indiferent daca este nou sau rulat. Cei mai buni specialisti vor avea grija de acest lucru.

Service autoutilitare

Service autoutilitare Mercedes-Benz


Punem la dispozitia ta servicii complete de reparatii si intretinere pentru autoutlitare Mercedes-Benz, realizate de experti autorizati.

Service camioane

Service camioane Mercedes-Benz


Beneficiaza de servicii de cea mai inalta calitate, premiate de Daimler AG, pentru ca tu sa ai siguranta unui camion in perfecta stare de functionare, acolo unde ii este locul: pe sosea.

Service OMNIplus

Service specializat EvoBus si OMNIplus


Calitatea OMNIplus se regaseste in fiecare operatie efectuata, insotita de garantie si piese de shimb originale, conform recomandarilor producatorilor germani.

Servicii complete de service Mercedes-Benz 


Calitatea germana recunoscuta este obiectivul echipei de service Auto Schunn, iar satisfactia clientilor este de fiecare data un prilej de confirmare a valorilor dupa care se ghideaza compania noastra. De aceea, oferim servicii complete de service pentru clientii Mercedes-Benz.

INSPECTIE SI VERIFICARE

Intretinere, asistenta tehnica, diagnoza computerizata, ITP.

PROGRAMARE RAPIDA

Programeaza-te pentru o vizita in service direct de pe site.

REPARATII

Reparatii mecanice, electrice si interioare, tinichigerie.

PIESE ORIGINALE

Piese de schimb noi si remanufacturate originale Mercedes-Benz.

ASISTENTA 24h/7

Toate centrele de service Auto Schunn ofera asistenta in regim 24h/7.

CALITATE GARANTATA

Pachetele de revizii/service dedicate pentru vehicule noi si rulate.

Piese auto Mercedes-Benz noi si remanufacturate 


Piesele de schimb originale Mercedes-Benz indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, dovada stand specificatiile producatorului definite cu precizie, dar si verificarile si testele cuprinzatoare efectuate.

Piese auto noi

Piese auto noi Mercedes-Benz


Siguranta reprezinta o valoare fundamentala a companiei Auto Schunn. De aceea, oferim clientilor nostri doar piese auto noi de cea mai inalta calitate, cu garantia brandului Mercedes-Benz.

Remanufacturate

Piese remanufacturate Mercedes-Benz


Economiseste cu pana la 50% fara a face niciun compromis fata de calitate, prin achizitia de piese de schimb remanufacturate de origine Mercedes-Benz, oferite de Auto Schunn Romania.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale