Autoutilitare Mercedes-Benz

Autoutilitare Mercedes-Benz

Alege autovehiculele comerciale usoare care ti se potrivesc, din stocul de autoutilitare noi si rulate Mercedes-Benz pus la dispozitie de Auto Schunn Romania, dealer auto partener autorizat Mercedes-Benz.

Oferta Sprinter 314 CDI Furgon

Porneste increzator la drum

La Auto Schunn, pornesti la drum cu un avantaj client de 8.087* euro TVA inclus pentru autoutilitara Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI furgon, 11 mc, cu tractiune fata.

previous arrow
next arrow
Cauta autoutilitare

Dealer de autoutilitare Mercedes-Benz


La Auto Schunn Romania, ne straduim in fiecare zi ca produsele si serviciile pe care le oferim sa sprijine in mod eficient nevoile tale de business, oferind sprijin constant clientilor nostri si asigurandu-ne ca afacerile lor continua sa functioneze in mod optim si ca ei vor ramane pe deplin concentrati pe ceea ce au de facut, fara a avea grija mobilitatii. Vino si beneficiaza de gama variata de solutii de mobilitate construite sa sustina nevoile tale de business, cu garantia calitatii brandului german.

Oferte autoutilitare Mercedes-Benz


Alege vehiculele comerciale noi sau rulate Mercedes-Benz pe care te poti baza in orice conditii. Te asteptam in reprezentantele Auto Schunn Romania cu un stoc variat de autoutilitare noi Mercedes-Benz de cea mai inalta calitate, pregatite sa sustina nevoile tale de mobilitate in activitatea de business.

Autoutilitare Mercedes-Benz in leasing


Alege sa achizitionezi in leasing de la Auto Schunn Romania vehiculele comerciale Mercedes-Benz de care are nevoie afacerea ta si bucura-te de un pachet de servicii financiare extrem de avantajoase, oferite prin programul financiar Mercedes-Benz Financiar Services.

Leasing autoutilitare

Leasing autoutilitare Mercedes-Benz


Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de Auto Schunn, iar satisfactia clientilor confirma din nou profesionalismul nostru, chiar si atunci cand vine vorba de serviciile financiare oferite.

Calculator financiar

Calculator financiar


Calculeaza ratele lunare pentru achizitia de autoutilitare Mercedes-Benz in leasing. Consolideaza-ti flota de vehicule comerciale a afacerii autoutilitarele Mercedes-Benz noi si rulate din portofoliul Auto Schunn Romania.

Service si piese autoutilitare Mercedes-Benz


Te asteptam in centrele de service pentru autoutilitare Auto Schunn din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava cu o echipa de tehnicieni certificati Mercedes-Benz, solutii tehnologice de ultima generatie si un stoc cuprinzator de piese auto de schimb pentru autovehicule comerciale de cea mai inalta calitate.

Service autoutilitare

Service autoutilitare Mercedes-Benz


La Auto Schunn, beneficiezi de servicii profesioniste de reparatii si intretinere pentru autoutilitare, realizate de specialisti certificati Mercedes-Benz.

Piese de schimb

Piese auto autoutilitare Mercedes-Benz


Contacteaza-ne acum si verifica stocul de piese auto de schimb pentru vehicule comerciale Mercedes-Benz. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale