Autoutilitare Mercedes-Benz

Autoutilitare noi si rulate din stocul Auto Schunn Romania, dealer auto partener autorizat Mercedes-Benz.

autoutilitare Mercedes-Benz - auto schunn

Dealer de autoutilitare Mercedes-Benz

La Auto Schunn Romania, ne straduim in fiecare zi ca produsele si serviciile pe care le oferim sa sprijine in mod eficient nevoile dumneavoastra de business, oferind sprijin constant si asigurandu-ne ca afacerea dumneavoastra continua sa functioneze in mod optim, iar dumneavoastra veti ramane pe deplin concentrat pe ceea ce aveti de facut, fara a avea grija mobilitatii. Beneficiati de gama variata de solutii de mobilitate cu garantia calitatii brandului german.

blank

Life gets big.

Echiparile versatile, precum si sistemele de siguranta, alaturi de cele doua versiuni de echipare: Style si Progressive, fac din noua Clasa T o combinatie echilibrata intre confort si spatiu.

blank

Un autovehicul comercial spatios, cu dimensiuni exterioare compacte, perfect pentru a conduce relaxat si agil prin oras.

Noul Citan este castigatorul premiului Van of the year 2022, calitatile sale la categoriile eficienta, siguranta, durabilitate si protectia mediului, au convins membrii juriului international.

blank

Alege dintre modelele EQV, eVito Furgon, eVito Tourer sau eSprinter Tourer, mobilitate electrica gandita cu un pas inainte.

Recunoscute pentru un nivel exemplar de siguranta, autoutilitarele Mercedes-Benz au acum si o versiune electrica. Promisiunile marcii Mercedes-Benz Vans precum ergonomia, confortul si siguranta sunt punctele forte ale modelelor electrice din aceasta categorie.

blank

Cu versiunile Furgon, Mixto, Tourer si bineinteles, variantele electrice eVito Furgon si eVito Tourer, modelul Vito este solutia perfecta pentru sarcinile dumneavoastra de transport.

Cu sisteme de propulsie cu un consum redus si sustenabil, modelul Vito este asa cum va asteptati sa fie un Mercedes-Benz, sigur, confortabil, conectat la ultimele tehnologii.

blank

Inovator, eficient si fiabil, modelul Sprinter este capabil sa faca fata oricaror cerinte profesionale. Daca aveti nevoi speciale, Mercedes-Benz Sprinter este solutia potrivita, pentru ca puteti structura spatiul de incarcare in functie de necesitati si cu optiuni practice.

blank

Modelul Marco Polo este multivalent atunci cand vine vorba de imbinarea lucrurilor practice cu cele comode, fiind un spatiu in care va simtiti bine pe roti, pe cele patru locuri din jurul mesei rabatibile putand sa luati masa, sa jucati jocuri sau sa va relaxati.

Oferte autoutilitare Mercedes-Benz

Alege vehiculele comerciale noi sau rulate Mercedes-Benz pe care te poti baza in orice conditii. Te asteptam in reprezentantele Auto Schunn Romania cu un stoc variat de autoutilitare noi Mercedes-Benz de cea mai inalta calitate, pregatite sa sustina nevoile tale de mobilitate in activitatea de business.

servicii financiare autoutilitare mercedes benz - dealer auto schunn

Leasing autoutilitare Mercedes-Benz

Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de Auto Schunn, iar satisfactia clientilor confirma din nou profesionalismul nostru, chiar si atunci cand vine vorba de serviciile financiare oferite.

Servicii financiare

Service si piese autoutilitare Mercedes-Benz

Va asteptam in centrele de service pentru autoutilitare Auto Schunn din Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara, cu o echipa de tehnicieni certificati Mercedes-Benz, solutii tehnologice de ultima generatie si un stoc cuprinzator de piese auto de schimb pentru autovehicule comerciale de cea mai inalta calitate.

La Auto Schunn, beneficiati de servicii profesioniste de reparatii si intretinere pentru autoutilitare, realizate de specialisti certificati Mercedes-Benz.

Programare in service

Contactati-ne acum si verificati stocul de piese auto de schimb pentru vehicule comerciale Mercedes-Benz. Un reprezentant Auto Schunn va va raspunde in cel mai scurt timp.

Verificati stocul

Vezi modelele alese