Untitled design (14)

Mercedes-Benz Clasa V

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile calatoresc si mai relaxat, aventurierii traiesc fiecare clipa mai intens, iar navetistii ajung la destinatie mai comod si mai elegant ca niciodata.

Cauta autoturisme

Descopera Mercedes-Benz Clasa V


Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevarata atractie vizuala – mai ales dotata cu AMG Line sau cu pachetul Night: interiorul sugereaza de asemenea grandoare: conceptul spatiului interior variabil, sistemele inteligente de asistenta si siguranta, precum si sistemele multimedia conectate excelent in retea, constituie un exemplu in acest segment.

Mercedes-Benz Clasa V 250


Mercedes-Benz Clasa V 300


available

Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza Mercedes-Benz Clasa V


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu modelul favorit de Mercedes-Benz Clasa V. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[mc4wp_form id="3504"]

Auto Schunn pe retelele sociale