Untitled design (14)

Mercedes-Benz Clasa V

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile calatoresc si mai relaxat, aventurierii traiesc fiecare clipa mai intens, iar navetistii ajung la destinatie mai comod si mai elegant ca niciodata.

Untitled design (14)

Mercedes-Benz Clasa V

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile calatoresc si mai relaxat, aventurierii traiesc fiecare clipa mai intens, iar navetistii ajung la destinatie mai comod si mai elegant ca niciodata.

previous arrow
next arrow
Cauta autoturisme

Descopera Mercedes-Benz Clasa V


Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevarata atractie vizuala – mai ales dotata cu AMG Line sau cu pachetul Night: interiorul sugereaza de asemenea grandoare: conceptul spatiului interior variabil, sistemele inteligente de asistenta si siguranta, precum si sistemele multimedia conectate excelent in retea, constituie un exemplu in acest segment.

Mercedes-Benz Clasa V 250


available

Niciun vehicul în stoc momentan.

Mercedes-Benz Clasa V 300


Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza Mercedes-Benz Clasa V


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu modelul favorit de Mercedes-Benz Clasa V. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale