EQC de la Mercedes-EQ

Electric now has a Mercedes.

Testati modelul EQC

Modelul EQC de la Mercedes-EQ - auto schunn

Modelul EQC la Auto Schunn.

Descoperiti modelele EQC SUV  electrice disponibile cu livrare rapida din stocul Auto Schunn Romania.

⭐ Oferta speciala

EQC. Viitorul este aici.

Descoperiti modelul 100% electric EQC de la Mercedes-EQ, acum cu un pachet financiar atractiv.

CADOU: Statie de incarcare Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie* (montaj inclus)

La achizitionarea unui model Mercedes-EQC pana la data de 30.06.2023 si livrate pana la data de 31.12.2023.

*sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.
**Oferta nu este transmisibila

Beneficiati de ecotichet la achizitia unui model EQC de la Auto Schunn.

Gratuit: 12 rate CASCO

Va bucurati pe deplin de noul dumneavoastra EQC atunci cand stati fara grija asigurarii CASCO timp de un an de zile.

Finantare avantajoasa

 • Avans 15%
 • Perioada de finantare 36/60 luni
 • Comision lunar de administrare: 0 Euro
 • Dobanda variabila 3,9%

Modelul EQC. Propulsie noua. Estetica noua.

SUV-ul EQC de la Mercedes-EQ emana o puritate fascinanta, liniste si modernitate, intruchipand, astfel, noul limbaj de design al luxului progresiv.

Descoperiti Mercedes EQC – O masina electrica de lux de la Mercedes-Benz

Cautati o masina electrica care combina rafinamentul si performanta de inalta clasa cu tehnologia de ultima generatie? Mercedes-Benz EQC este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Cu un design distinctiv, propulsie electrica avansata si caracteristici de siguranta superioare, EQC aduce o experienta de conducere inegalabila in segmentul SUV-urilor electrice.

Performanta si tehnologie de varf

Mercedes EQC impresioneaza cu performanta sa exceptionala si tehnologia avansata. Cu un motor electric puternic si cuplu instantaneu, EQC accelereaza de la 0 la 100 km/h intr-un timp impresionant. Suspensia adaptiva si directia precisa fac din conducerea EQC o placere pura.

Stil si confort de lux

Cu un design modern si eleganta germana caracteristica, Mercedes-Benz EQC emana rafinament si exclusivitate. Interiorul spatios si confortabil ofera scaune premium si finisaje din piele de inalta calitate. Si nu uitati de luminozitatea suplimentara oferita de geamurile panoramice, care adauga o senzatie de spatiu si libertate inauntru.

Siguranta si autonomie extinsa

Mercedes-Benz pune intotdeauna siguranta pe primul loc, iar EQC nu face exceptie. Cu numeroase caracteristici de asistenta la conducere, cum ar fi sistemul de asistenta la franare de urgenta si asistentul activ de mentinere a benzii, EQC va ajuta sa va mentineti in siguranta pe drum. Bateria de inalta performanta a modelului Mercedes EQC va ofera, de asemenea, o autonomie extinsa, astfel incat sa va puteti bucura de calatorii lungi fara griji. Descoperiti viitorul mobilitatii cu EQC de la Mercedes-Benz la Autoschunn

Mercedes EQC este masina electrica care aduce viitorul mobilitatii in prezent. Cu un design inconfundabil si tehnologie avansata, modelul Mercedes EQC demonstreaza angajamentul Mercedes-Benz fata de sustenabilitate si inovatie.

Vizitati showroomul Autoschunn si alegeti modelul Mercedes-Benz EQC pentru a va bucura de avantajele unui SUV electric de lux. Testati conducerea exceptionala, performanta incredibila si nivelul de confort ridicat al Mercedes EQ – decizia perfecta pentru dumneavoastra si mediul inconjurator.

408 kW

putere nominala

361 – 420 km

autonomie complet electrica (WLTP)

40 minute

timp de incarcare la statiile de incarcare rapida

Pachete de dotari

EQC de la Mercedes-EQ. Echipari

Viitorul apartine propulsiei electrice. Si intuitiei umane. Descoperiti o experienta de operare si afisare complet noua: comanda vocala naturala, intuitiva, functii capabile de invatare si suprafete tactile sensibile la atingere.

Modelul EQC de la Mercedes-EQ AMG Line

AMG Line. Extra performanta

Noul model EQC se poate compara cu un model sport. Iar cu pachetul AMG Line ca echipare optionala, acum poate si arata ca un model sport. Principala atractie este partea frontala distincta, intr-un negru marcant. Linia de echipare include si un spoiler fata specific, impreuna cu un difuzor spate distinct, precum si roti noi din aliaj usor, din piese forjate AMG High Performance.

Test drive EQC de la Mercedes-EQ - auto schunn

Testati modelul EQC de la Mercedes-EQ

Explorati placerea condusului electric, la volanul noului EQC de la Mercedes-EQ.

Programati Test Drive

EQC de la Mercedes-EQ. Elemente esentiale

Functii operabile ultra-intuitiv si cele mai inteligente sisteme de siguranta.

Elemente esentiale:

 • Asistent pentru interior MBUX
 • Operare vocala
 • Operare tactila
 • Stiluri de afisare

 

Elemente esentiale de confort:

 • Pachet ENERGIZING Plus
 • Scaune cu masaj
 • Sistem de sunet Surround Burmester®
 • Climatizare
 • Pachet AIR-BALANCE

Elemente esentiale de siguranta:

Finantare si Buy-back

Aplicati acum pentru achizitia unui autoturism electric sau a unei flote de autoturisme electrice EQC de la Mercedes-EQ  prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania. Bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare, sau optati pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitie de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiati de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui model EQC de la Mercedes-EQ, indiferent de serviciul financiar pentru care optati.

Solutii de finantare

Accesati mecanismele avantajoase de achizitie a unui model EQC de la Mercedes-EQ prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese