Calitate si traditie imbinate perfect

Mercedes-Benz a fost primul automobil cu propulsie pe benzina din lume si a deschis
drumul catre o epoca de eficienta si confort pentru intreaga lume. Cu acelasi scop isi
desfasoara activitatea dealerul Auto Schunn Romania, pentru a asigura confortul si siguranta clientilor sai.

auto schunn romania - companie

Asumarea valorilor Mercedes-Benz, perpetuate in cei peste 130 de ani de istorie a brandului german, ne obliga sa oferim clientilor nostri autoturisme la cele mai inalte standarde de calitate si confort, dar si un portofoliu de produse si servicii de o calitate exceptionala. Ne adresam preponderent mediului de afaceri, acelui segment al pietei reprezentat de oamenii de afaceri care investesc in calitate si pretuiesc brandul Mercedes-Benz ca purtator de valori istorice si avangardiste totodata.

Valorile brandului Auto Schunn

Echipa Auto Schunn si-a asumat pe deplin misiunea de a raspunde pozitiv la standardele profesionale cele mai inalte, standarde rezumate atat de cuprinzator in deviza lui Gotlieb Daimler: ‚The Best or Nothing’.

Credem in competitia pozitiva, bazata pe fair-play unde este loc pentru toata lumea si considerăm ca, in orice caz, clientii aleg produsul sau serviciul care raspunde cel mai bine nevoilor si dorintelor acestora. Valorile in jurul carora graviteaza intreg universul Auto Schunn sunt:

  • Calitate
  • Traditie
  • Incredere
  • Familie
  • Vointa
  • Seriozitate

Istoria companiei Auto Schunn

Compania Auto Schunn Romania a fost fondata in anul 1993 de catre antreprenorul Jurgen Schunn, ca urmare a cresterii accelerate a cererii pietei romanesti pentru autoturisme Mercedes-Benz.

Prima reprezentanta Auto Schunn a fost deschisa in orasul Arad, pe fondul nevoii de a dispune in mod rapid de autoturismele Mercedes-Benz importate din Germania, acolo unde Jurgen Schunn activa deja pe acelasi segment de piata, inca din anul 1985, cu compania Auto Schunn International.

In acest an, compania a implinit 27 de ani de activitate sustinuta pe piata de profil din Romania, fiind una dintre putinele companii infiintate imediat dupa anul 1990 inca in activitate in tara noastra.

Auto Schunn este unul dintre cei mai vechi si mai importanti parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, lider pe segmentul de dealeri auto Mercedes-Benz in zona de vest a Romaniei, cu centre specializate de vanzari auto si service in orasele Arad, Deva si Suceava si centre specializate de service in Timisoara si Sibiu.

Jurgen Schunn

Jürgen Schunn

Fondator Auto Schunn

„In anul 1993, am plecat la drum cu un vis si o directie concreta de fructificare a acestui vis. Am planificat atenti fiecare pas pe care l-am facut.

Pe parcurs, desigur, pe fondul unui proces extrem de atent de planificare, cu o echipa de oameni vizionari si inovativi, am reusit sa transformam visul in realitate.

In primii ani, am reinvestit absolut tot profitul stiind ca, doar in acest fel, poate fi posibila o dezvoltare continua. In tot acest timp a trebuit sa tinem pasul cu ritmul evolutiv al economiei romanesti, care a progresat enorm din 1993 incoace. Toate acestea ne-au dus catre directia intai visata si apoi planificata, pentru ca, in final, sa ne atingem obiectivele vizate.”

Vezi modelele alese