IVECO Daily. 100% Conectat

Te asteptam la reprezentanta Auto Schunn Sibiu, autorizata IVECO, cu o oferta imbatabila la utilitarele IVECO Daily: de la 0%* dobanda pentru achizitia in leasing financiar.

Ramai conectat cu afacerea ta

Pentru orice DAILY 70C18H achiziționat până la data de 31 martie 2021 ai dobanzi de la 0%

previous arrow
next arrow
Slider

Dealer de autoutilitare IVECO Daily


Gama de autoutilitare IVECO Daily de vanzare la Auto Schunn Sibiu este conceputa pentru a te ajuta sa iti operezi afacerea in mod durabil si profitabil. Cu vehiculele comerciale IVECO Daily, tehnologia este la dispozitia ta: atunci cand petreci majoritatea timpului la volan, condusul trebuie sa fie o experienta extraordinara.

Acceseaza configuratorul IVECO, bifeaza optiunea IVECO Daily si trimite-ne o solicitare de oferta, potrivita nevoilor tale de business.

Oferte autoutilitare IVECO Daily


Bucura-te de flexibilitate deplina cu gama de vehicule comerciale IVECO Daily. Oricare ar fi misiunea ta – fie ca este vorba de livrari multi-stop urbane, de coletarie sau servicii de curierat, sau misiuni de transport mai grele, ori de transport mobilier – la Auto Schunn Sibiu vei gasi o oferta personalizata de autoutilitare IVECO Daily potrivite cerintelor tale operationale si de business.

autoutilitare vehicule comerciale IVECO Daily Furgon - Auto Schunn Romania

Autoutilitare IVECO Daily Furgon


Beneficiaza de pana la 10% economie la consumul de combustibil cu IVECO Daily Furgon High-Efficiency, datorita turbinei cu geometrie variabila controlata electronic, a cauciurilor exclusive Class A Super Eco Low Rolling special create pentru Daily si a sistemulului Start & Stop.

autoutilitare vehicule comerciale IVECO Daily Blue Power - Auto Schunn Romania

Autoutilitare IVECO Daily Blue Power


Gama de vehicule comerciale IVECO Daily Blue Power este special construita pentru a reprezenta o alternativa sustenabila si eficienta pentru transportul urban de persoane si de marfa, o combinatie perfecta intre tehnologia de secol XXI, protectia mediului prin emisii scazute, performanta si eficienta ideala.

autoutilitare vehicule comerciale IVECO Daily HI-Matic - Auto Schunn Romania

Autoutilitare IVECO Daily HI-Matic


Echipate cu prima transmisie automata cu 8 trepte si schimbator de viteze ergonomic multifunctional, elemente care contribuie decisiv la optimizarea costurilor totale de intretinere (TCO), vehiculele comerciale IVECO Daily HI-Matic reprezinta o solutie durabila si profitabila pentru afacerea ta.

autoutilitare vehicule comerciale IVECO Daily Sasiu - Auto Schunn Romania

Autoutilitare IVECO Daily Sasiu


Datorita suspensiei frontale de inalta performanta, cu IVECO Daily Furgon te bazezi pe o sarcina maxima pe puntea fata de pana la 1.900 kg, pentru modelele de 3,5 tone echipate cu suspensie QUAD-LEAF, sau de pana la 2.700 de kg, pentru modelul cu roata dubla echipat cu suspensia QUAD-TOR.

autoutilitare vehicule comerciale IVECO Daily 4x4 - Auto Schunn Romania

Autoutilitare IVECO Daily 4×4


Varianta de sasiu sau furgon IVECO Daily 4×4, cu versiunile all-road si off-road, iti va oferi siguranta, eficienta si flexibilitate superioara in operare pe drumuri mixte si asfaltate, dar si pe cele mai dificile terenuri.

Servicii financiare IVECO Daily


Alege sa iti dezvolti afacerea intr-un mod flexibil, predictibil si profitabil, accesand pachetele noastre profesionale de servicii financiare pentru achizitia de vehicule comerciale IVECO Daily in leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Servicii Financiare IVECO

Achizitie IVECO Daily in leasing


Venim in ajutorul afacerii tale cu un pachet profesional de servicii financiare pentru achizitia de autoutilitare IVECO Daily. Contacteaza-ne si cere documentatia necesara pentru a accesa serviciile noastre financiare.

Configurator IVECO

Configurator IVECO Daily


Alege-ti tipul de vehicule comerciale IVECO dorit si trimite-ne o solicitare. In cel mai scurt timp, un reprezentant IVECO din reprezentanta Auto Schunn Sibiu e va contacta pentru a pune la punct urmatoarele etape.

Service si piese auto IVECO Daily


Te asteptam in centrul de service Auto Schunn Sibiu cu o echipa de tehnicieni pregatiti sa te sprijine in orice problema intampini cu vehiculul tau IVECO si cu o oferta complexa de piese auto de schimb IVECO de cea mai inalta calitate.

Service auto IVECO

Centru de service IVECO Sibiu


Programeaza-te acum pentru o vizita in centrul de service IVECO Sibiu. Echipa noastra de tehnicieni iti va rezolva rapid toate problemele pe care le intampini.

Piese auto IVECO

Piese auto de schimb IVECO Daily


Contacteaza-ne acum si verifica daca piesele auto pe care le cauti pentru autoutilitara ta IVECO se regasesc in stocul de piese auto de schimb Auto Schunn Sibiu, partener autorizat IVECO.

Ramai in legatura cu noi.

[mc4wp_form id="3504"]

Auto Schunn pe retelele sociale