Credit auto pentru
autovehicule Mercedes-Benz

Credit auto Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Prin serviciul financiar de creditare auto poti achizitona un autoturism nou Mercedes-Benz, un autoturism Mercedes-Benz rulat Certified sau o flota de autovehicule pentru afacerea ta.

Bucura-te de avantajul de a deveni unic proprietar asupra masinilor achizitionate, inca din prima zi.

Credit auto. Unic proprietar, din prima zi


Spre deosebire de celelalte servicii financiare incluse in programul Mercedes-Benz Financial Services, creditul auto iti ofera dreptul de a fi unic proprietar asupra autoturismului sau a flotei de autoturisme Mercedes-Benz chiar din prima zi de la achizitie.

Cheltuieli deduse integral


Daca esti persoana juridica, prin serviciul de creditare auto Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania beneficiezi de oportunitatea de a deduce integral cheltuielile privind dobanda si taxele aferente. 

TVA dedus integral


De asemenea, beneficiezi de oportunitatea de a deduce integral Taxa pe valoarea adaugata, pentru vehiculele achizitionare prin credit auto si utilizate exclusiv in scopuri profesionale.

Protectie excelenta


Noul tau autoturism Mercedes-Benz – sau flota de autovehicule achizitionata prin credit auto – beneficiaza de protectie ridicata prin serviciile de asigurari integrate in reteaua de parteneri Mercedes-Benz.

Costuri transparente


Prin serviciul de creditare integrat in programul Mercedes-Benz Financial Services, te poti bucura in liniste de mobilitatea superioara Mercedes-Benz, fara a avea grija unor eventuale costuri ascunse.

Credit auto rulate Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Credit auto pentru auto rulate Mercedes-Benz


Cu creditul auto Mercedes-Benz Financial Services iti achizitionezi autovehiculul rulat Certified in rate lunare avantajoase. Durata de finantare, cumulata cu vechimea autovehiculului la startul programului de finantare, trebuie sa fie de maxim 10 ani.

Cere acum mai multe detalii despre serviciul de Creditare auto


Completeaza formularul de mai jos si solicita mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Creditare auto Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Nume si Prenume*

  Varsta*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Forma Juridica*

  Domeniu de activitate*

  Ce tip de vehicul vrei sa achizitionezi?*

  Cum ne-ai gasit?*

  Bifeaza daca doresti sa primesti documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Creditare auto Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale