Camioane de vanzare

Camioane noi si rulate marca Mercedes-Benz si IVECO.

oferte camioane mercedes-benz si IVECO - auto schunn

Stocul nostru de camioane de vanzare cuprinde vehicule de tonaj mediu si greu marca Mercedes-Benz Actros, camioane IVECO Eurocargo, S-WAY, X-WAY si T-WAY (disponibile la dealerul Auto Schunn Sibiu), alaturi de alte modele de camioane noi si camioane second hand cu garantia calitatii producatorului.

Alegeti de mai jos brandul de camion de vanzare pe care il cautati si aflati mai multe detalii despre ceea ce va intereseaza.

Camioane Mercedes-Benz

Fie ca este vorba despre suprastructuri furgon, autospeciale pentru livrare marfa, remorci si semiremorci pentru cereale, remorci sau semiremorci cisterna sau remorci si semiremorci basculabile pentru constructii, la Auto Schunn Romania veti gasi produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastra de business.

camioane mercedes-benz de vanzare - auto schunn

Apasati butonul de mai jos si aflayi mai multe detalii despre stocul Auto Schunn de camioane Mercedes-Benz disponibile pentru vanzare.

Camioane Mercedes-Benz

service auto camioane mercedes-benz - auto schunn

Va asteptam in centrele noastre de service pentru camioane Mercedes-Benz din Arad, Deva si Sibiu cu cei mai buni tehnicieni certificati Mercedes-Benz si tehnologii de ultima generatie. Aflati mai multe despre serviciile noastre.

Service camioane Mercedes-Benz

servicii financiare - leasing camioane mercedes-benz

La Auto Schunn veti gasi mecanismele financiare potrivite pentru ca dumneavoastra sa va scalati afacerea in mod eficient. Va invitam sa consultati pachetul de servicii de finantare oferit de Auto Schunn Romania prin programele financiare specializate partenere, pentru flota de camioane Mercedes-Benz disponibila in stoc.

Mai multe detalii

Camioane IVECO

Vehiculele IVECO sustin astazi o buna parte din coloana vertebrala a transportului rutier in lume, remarcandu-se prin inovatie, sustenabilitate si siguranta. In calitate de dealer autorizat IVECO, la reprezentanta Auto Schunn Sibiu veti gasi o gama completa de camioane de tonaj mediu si greu IVECO Eurocargo, IVECO S-WAY, X-WAY si T-WAY.

camioane IVECO de vanzare - auto schunn

Accesand butonul de mai jos veti merge catre pagina dedicata pentru camioane IVECO de tonaj mediu si greu disponibile pentru vanzare la Auto Schunn Romania, dealer auto partener IVECO.

Camioane IVECO

service auto IVECO - auto schunn

In calitate de dealer autorizat IVECO, la Auto Schunn Sibiu veti gasi o gama completa de servicii de service profesional pentru toate categoriile de vehicule comerciale IVECO si vanzare de piese de schimb originale IVECO.

Programare in service

finantare camioane iveco - auto schunn sibiu

Dezvoltati-va flota de camioane a afacerii dumneavoastra prin achizitia de camioane IVECO in regim de leasing de la Auto Schunn Romania, prin programele financiare specializate partenere. Mergeti pe pagina dedicata camioanelor IVECO oferite de Auto Schunn Romania, partener autorizat IVECO, si alegeti serviciul financiar care vi se potriveste cel mai bine.

Finantare IVECO

Vezi modelele alese