Camioane de vanzare

camioane de vanzare - Auto Schunn Romania, dealer autorizat Mercedes-Benz si IVECO Romania

Te asteptam in reprezentantele Auto Schunn Romania cu o gama variata de camioane noi si rulate marca Mercedes-Benz si IVECO la cele mai inalte standarde de calitate, pregatite sa iti satisfaca nevoile de business.

Stocul nostru de camioane de vanzare cuprinde vehicule de tonaj mediu si greu marca Mercedes-Benz Actros, camioane IVECO S-Way si Eurocargo (disponibile la dealerul Auto Schunn Sibiu), alaturi de alte modele de camioane noi si camioane second hand cu garantia calitatii producatorului.

Alege de mai jos brandul de camion de vanzare pe care il cauti si afla mai multe detalii despre ceea ce te intereseaza.

Camioane Mercedes-Benz


Fie ca este vorba despre suprastructuri furgon, autospeciale pentru livrare marfa, remorci si semiremorci pentru cereale, remorci sau semiremorci cisterna sau remorci si semiremorci basculabile pentru constructii, la Auto Schunn Romania vei gasi produsul potrivit pentru nevoile tale de business.

Camioane Mercedes

Camioane Mercedes-Benz de vanzare


Apasa butonul de mai jos si afla mai multe detalii despre stocul Auto Schunn de camioane Mercedes-Benz disponibile pentru vanzare.

Service Mercedes

Service pentru camioane Mercedes-Benz


Te asteptam in centrele noastre de service pentru camioane Mercedes-Benz din Arad, Deva si Sibiu cu cei mai buni tehnicieni certificati Mercedes-Benz si tehnologii de ultima generatie. Afla mai multe despre serviciile noastre.

Camioane IVECO


Vehiculele IVECO sustin astazi o buna parte din coloana vertebrala a transportului rutier in lume, remarcandu-se prin inovatie, sustenabilitate si siguranta. In calitate de dealer autorizat IVECO, la reprezentanta Auto Schunn Sibiu vei gasi o gama completa de camioane de tonaj mediu si greu IVECO Eurocargo, Eurocargo 4×4 si IVECO S-Way si X-Way.

Camioane IVECO

Camioane IVECO


Accesand butonul de mai jos vei merge catre pagina dedicata pentru camioane IVECO de tonaj mediu si greu disponibile pentru vanzare la Auto Schunn Romania, dealer auto partener IVECO.

Service IVECO

Service pentru camioane IVECO


In calitate de dealer autorizat IVECO, la Auto Schunn Sibiu vei gasi o gama completa de servicii de service profesional pentru toate categoriile de vehicule comerciale IVECO si vânzare de piese de schimb originale IVECO.

Servicii financiare


La Auto Schunn vei gasi mecanismele financiare potrivite pentru ca tu sa-ti scalezi afacerea in mod eficient. Dezvolta-ti flota de camioane a afacerii tale prin achizitia de vehicule comerciale Mercedes-Benz sau IVECO in regim de leasing financiar, leasing operational sau credit auto de la Auto Schunn Romania, prin programele financiare specializate partenere.

Mercedes-Benz

Finantare camioane Mercedes-Benz


Te invitam sa consulti pachetul de servicii de finantare oferit de Auto Schunn Romania prin programele financiare specializate partenere, pentru flota de camioane Mercedes-Benz disponibila in stoc.

IVECO

Finantare camioane IVECO


Mergi pe pagina dedicata camioanelor IVECO oferite de Auto Schunn Romania, partener autorizat IVECO, si alege serviciul financiar care ti se potriveste cel mai bine.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale