Mercedes-Maybach GLS

The wealth of independence.

Contactati-ne pentru detalii

Mercedes-Maybach GLS - auto schunn

Mercedes-Maybach GLS.

Noul Mercedes-Maybach GLS este propulsat de un pachet tehnologic unic. Format dintr-un motor V8 de mare putere, tractiune integrala si un tren de rulare optional complet activ.

Pana la

410 kW (557 CP)

Putere nominala

520 litri

Volum portbagaj

Mercedes-Maybach GLS - comanda la auto schunn

Descoperiti Mercedes-Maybach GLS la Auto Schunn

Un yacht luxos, un birou de director, o oaza de wellness. Descoperiti Mercedes-Maybach GLS la Auto Schunn Romania. Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Contactati-ne pentru detalii

Model special

100 de ani de lux automobilistic.

Acum 100 de ani, Wilhelm Maybach a redefinit lumea automobilelor, cu dorinta de a-l construi pe cel mai bun dintre toate. Astazi, celebram viziunea sa cu noul model special Edition 100.

Mercedes-Maybach GLS Edition 100 Exterior - auto schunn

Doar 100 de exemplare in toata lumea.

Mercedes-Maybach reprezinta de un secol individualitatea automobilistica absoluta si cel mai inalt nivel de lux. Exclusivitatea modelului Edition 100 este subliniata de emblema cu acelasi nume de pe stalpul D, iar prezenta masiva este intregita de modelul unicat al rotilor de dimensiune 58,4 cm (23″), vopsite in platina închisa lucioasa si un design cu 5 spite cu emblema „Maybach Edition 100”.

Autovehiculul emana o eleganta atemporala, iar prin limitarea la 100 de exemplare la nivel mondial va fi si in viitor o prezenta exclusivista.

Mercedes-Maybach GLS Edition 100 Interior - auto schunn

Lux absolut.

Materialele exclusiviste din interior dau modelului special Edition 100 o valoare deosebita, accentuand ideea de lux absolut. Astfel, privilegiul pasagerilor este de a savura luxul automobilistic la granita cu perfectiunea.

Tapiteria MANUFAKTUR din piele Nappa specifica Maybach, de culoare alb cristal sau gri-argintiu perlat, impreuna cu pachetul piele MANUFAKTUR, fac generosul habitaclu sa straluceasca.

Chiar si coborarea din autovehicul devine intriganta: vei vedea prima data mocheta nobila cu fir lung si logo-ul „Maybach“, in timp ce pragurile cu emblema „Edition 100“ iluminate in alb va vor arata drumul spre exterior.

Mercedes-Maybach GLS. Elemente esentiale

Eleganta noului Mercedes-Maybach GLS asigura un confort la cel mai inalt nivel. Echipat cu cele mai noi si mai inteligente sisteme de siguranta si de asistenta la rulare.

Luxul extraordinar rafinat al Mercedes-Maybach GLS aduce o noua dimensiune in lumea automobilelor de lux. Elementele de design rafinate incep cu grila radiatorului, cu bare verticale cromate si inscriptia „Maybach” pentru o nota de exclusivitate. Grilele de admisie a aerului cu model Maybach si cadru cromat adauga un plus de eleganta. Pe lista de optiuni, puteti opta pentru jante forjate de 23 de inch cu un design specific Maybach, care subliniaza aspectul impunator al vehiculului.

Mercedes-Maybach GLS - elemente esentiale de confort

Elemente esentiale de confort:

  • Sistem Entertainment spate
  • E-ACTIVE BODY CONTROL cu programul de rulare specific modelului Mercedes-Maybach GLS
  • Pachet acustic tip confort specific modelului Mercedes-Maybach GLS
Mercedes-Maybach GLS - elemente esentiale de siguranta

Elemente esentiale de siguranta:

  • Echipare PRE-SAFE® Impuls lateral
  • Asistent activ la franare
  • Pachet parcare cu camera video de 360°
  • MULTIBEAM LED
  • Pachet Plus de asistenta la rulare

Finantare.

Aplicati acum pentru achizitia unui SUV Mercedes-Maybach GLS prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare.

Mercedes-Maybach GLS - servicii financiare auto schunn

Bucurati-va de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui SUV Mercedes-Maybach GLS, prin programul Mercedes-Benz Financial Services disponibil la Auto Schunn Romania.

Solutii de finantare

Vezi modelele alese