IVECO Capital

Servicii financiare IVECO oferite de Auto Schunn.

Servicii financiare IVECO Capital - Auto Schunn Sibiu

Produse financiare

Poarta dumneavoastra de intrare in lumea IVECO

IVECO Capital ofera asistenta clientilor IVECO pe toate pietele europene principale, furnizand o gama de produse si servicii financiare flexibile, concepute pentru a ajuta operatorii sa obtina beneficii maxime din flota lor de vehicule comerciale. Sub marca IVECO Capital, Auto Schunn Sibiu ofera clientilor solutii personalizate de finantare pentru achizitia sau inchirierea de solutii de mobilitate IVECO din categoria usoara, medie, sau grea.

Achizitie in rate

Contractul de inchiriere-cumparare este o alegere ideala daca doriti sa deveneniti proprietarul unui vehicul IVECO, oderindu-va posibilitatea de a plati esalonat. Veti inchiria efectiv un vehicul IVECO pentru un termen fix convenit, la sfarsitul caruia, in urma platii unei taxe nominale convenite, veti putea opta pentru transferul definitiv de proprietate.

Ratele pot fi adaptate personalizat, structura platilor fiind convenita cu dumneavoastra de la inceput. Astfel, veti beneficia de transparenta si predictibilitate asupra nevoilor de flux de numerar ale afacerii dumneavoastra.

De asemenea, achizitionarea de vehicule noi IVECO in cadrul unui contract de inchiriere-cumparare prezinta o serie de avantaje fiscale, in sensul ca veti putea solicita deduceri pentru depreciere, iar elementele de dobanda ale rambursarilor vor fi deductibile din profiturile impozabile.

Contactati-ne

Detalii pe site oficial

IVECO Capital Finance Lease

Contractul de leasing financiar va permite sa inchiriati vehicule IVECO fara a face o investitie de capital, care ar avea impact asupra fluxului de numerar si al bilantului, astfel ca va veti putea dedica resursele financiare activitatii principale.

Prin acest serviciu, vehiculele va sunt inchiriate pentru o perioada fixa, fara optiunea de proprietate, la sfarsitul perioadei primare putand, totusi, alege sa prelungiti perioada de inchiriere a solutiilor de mobilitate la o rata nominala sau sa actionati ca agent in vederea vanzarii acestuia. Acest lucru inseamna ca veti avea optiunea de a vinde vehiculul in numele IVECO Capital si de a pastra cea mai mare parte a incasarilor.

Contactati-ne

Detalii pe site oficial

​IVECO Capital Operating lease

Un contract de leasing operational este un acord financiar in care activul este tratat ca un element in afara bilantului, iar IVECO Capital ramane proprietar al acestuia. Clientii care selecteaza aceasta optiune sunt de acord de la inceput cu parametrii specifici de utilizare a vehiculelor si, presupunand ca acesti parametri nu variaza semnificativ, platile lunare si dobanzile vor ramane fixe pe durata contractului.

Principalul avantaj al serviciului de leasing operational este faptul ca chiriile platite sunt semnificativ mai mici decat in cadrul unui contract de leasing financiar, deoarece valoarea reziduala a vehiculului este inclusa in tranzactie. La finalul contractului, puteti alege sa prelungiti contractul sau pur si simplu sa ne returnati autovehiculul.

Contactati-ne

Detalii pe site oficial

​IVECO Capital Contract Hire

Contractul de inchiriere este solutia completa pentru flote si va ofera posibilitatea de finantare in afara bilantului, astfel fara a mai implica povara proprietatii sau a cedarii.

​IVECO Capital Contract Hire ofera toate avantajele finantarii prin leasing operational, servicii complete de reparatii si intretinere, dar si servicii de gestionare a flotei – toate acestea in schimbul unei plati lunare fixe, imbunatatind astfel proiectiile bugetare si de flux de numerar.

Contactati-ne

Detalii pe site oficial

Formular de aplicare

Contactati-ne astazi si solicitati mai multe informatii despre serviciile financiare oferite de Auto Schunn Sibiu pentru achizitia de autoutilitare sau camioane IVECO. Un reprezentant va va raspunde in cel mai scurt timp.

    Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

    in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

    Vezi modelele alese