Autobuze si microbuze Mercedes-Benz

Solutii de mobilitate Mercedes-Benz destinate transportului de persoane.

transportere-microbuze- mercedes-benz - auto schunn

Pasageri incantati. Mai profitabil pentru tine

Autobuzele si microbuzele Mercedes-Benz ating limita ultima a confortului, sigurantei si versatilitatii, iar forma și nivelul ridicat de functionalitate fac o echipa perfecta pentru experienta si confortul pasagerilor, in timpul calatoriilor lungi, dar si profitabila pentru compania dumneavoastra.

Satisfactie

Calitate arhicunoscuta. Dotari impresionante. Preturi excelente.

Trade-in

Evaluare profesionista si achizitionare rapida, chiar si in aceeasi zi.

Calitate

Vehicule rulate riguros inspectate de tehnicieni autorizati Mercedes-Benz.

Suport

Asistenta si ajutor in cazul incidentelor neprevazute.

servicii financiare - leasing transportere mercedes-benz

Servicii Financiare Mercedes-Benz

Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de brandul Auto Schunn, iar satisfactia clientilor este un prilej de confirmare a profesionalismului nostru.

Optati pentru achizitia de autobuze si microbuze Mercedes-Benz accesand programele noastre financiare. la Auto Schunn va veti bucura de servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto flexibile si avantajoase, construite pentru a va sustine eficient planurile dumneavoastra de business.

Servicii financiare

Service auto specializat

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete de service si intretinere pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz si Setra. Va asteptam in centrele de service pentru omnibuze Mercedes-Benz si Setra pentru a beneficia de servicii premiate de Daimler AG pentru calitate.

Auto Schunn Romania este reprezentant oficial EvoBus, prin cele doua unitati de service autorizate EvoBus ā€“ OMNIplus localizate la Arad si Deva.

Detalii service

Calitatea OMNIplus se regaseste in fiecare operatie efectuata, insotita de garantie si piese de shimb originale pentru o gama variata de transportere Mercedes-Benz.

Verifica stocul de piese

Vezi modelele alese