Autobuze si microbuze Mercedes-Benz

Solutii de mobilitate Mercedes-Benz destinate transportului de persoane.

transportere-microbuze- mercedes-benz - auto schunn

Pasageri incantati. Mai profitabil pentru tine

Descoperi╚Ťi excelen╚Ťa ├«n transportul pasagerilor cu gama de microbuze ╚Öi autocare Mercedes-Benz de la Autoschunn, dealer autorizat Mercedes-Benz. Indiferent c─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unui microbuz Mercedes Sprinter sau a unui autocar sofisticat, la Autoschunn ve╚Ťi g─âsi o selec╚Ťie variat─â de microbuze ╚Öi autocare Mercedes de ├«ncredere.

Microbuzele Mercedes reprezint─â o op╚Ťiune ideal─â pentru transportul urban sau interurban, oferind confort ╚Öi eficien╚Ť─â ├«ntr-un pachet compact. Mercedes Sprinter, cu designul s─âu versatil, este alegerea perfect─â pentru cei care caut─â un microbuz agil ╚Öi practic.

La Autoschunn, v─â punem la dispozi╚Ťie o gam─â de autoutilitare Mercedes de v├ónzare, adaptate nevoilor diverse ale afacerii sau serviciului dumneavoastr─â de transport. Beneficia╚Ťi de tehnologia avansat─â, designul ergonomic ╚Öi siguran╚Ťa garantat─â de marca Mercedes-Benz.

Satisfactie

Calitate arhicunoscuta. Dotari impresionante. Preturi excelente.

Trade-in

Evaluare profesionista si achizitionare rapida, chiar si in aceeasi zi.

Calitate

Vehicule rulate riguros inspectate de tehnicieni autorizati Mercedes-Benz.

Suport

Asistenta si ajutor in cazul incidentelor neprevazute.

Oferte omnibuze Mercedes-Benz

Achizi╚Ťionarea unui microbuz sau autocar second hand de la Autoschunn vine cu multiple avantaje. Prin alegerea unei op╚Ťiuni second hand, beneficia╚Ťi de un pre╚Ť mai accesibil ╚Öi de o depreciere mai mic─â, men╚Ťin├ónd totodat─â performan╚Ťa ╚Öi calitatea caracteristice m─ârcii Mercedes-Benz. Microbuzele ╚Öi autocarele second hand oferite de Autoschunn sunt atent verificate ╚Öi certificate, asigur├óndu-v─â c─â face╚Ťi o investi╚Ťie sigur─â ╚Öi durabil─â.

Alte oferte disponibile

Descoperi╚Ťi acum avantajele unui transport pasageri eficient ╚Öi sigur cu microbuzele ╚Öi autocarele Mercedes-Benz de la Autoschunn. Contacta╚Ťi-ne pentru a programa un test drive ╚Öi pentru a explora op╚Ťiunile noastre de finan╚Ťare avantajoase. Alege╚Ťi calitatea ╚Öi confortul cu Autoschunn, dealer autorizat Mercedes-Benz – partenerul dumneavoastr─â de ├«ncredere ├«n transportul pasagerilor.

servicii financiare - leasing transportere mercedes-benz

Servicii Financiare Mercedes-Benz

Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de brandul Auto Schunn, iar satisfactia clientilor este un prilej de confirmare a profesionalismului nostru.

Optati pentru achizitia de autobuze si microbuze Mercedes-Benz accesand programele noastre financiare. la Auto Schunn va veti bucura de servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto flexibile si avantajoase, construite pentru a va sustine eficient planurile dumneavoastra de business.

Servicii financiare

Service auto specializat

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete de service si intretinere pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz si Setra. Va asteptam in centrele de service pentru omnibuze Mercedes-Benz si Setra pentru a beneficia de servicii premiate de Daimler AG pentru calitate.

Auto Schunn Romania este reprezentant oficial EvoBus, prin cele doua unitati de service autorizate EvoBus ÔÇô OMNIplus localizate la Arad si Deva.

Detalii service

Calitatea OMNIplus se regaseste in fiecare operatie efectuata, insotita de garantie si piese de shimb originale pentru o gama variata de transportere Mercedes-Benz.

Verifica stocul de piese

Vezi modelele alese