Noul EQB de la Mercedes-EQ
Mobilitate electrică într-o nouă dimensiune

Primul SUV electric cu pana la 7 locuri de la Mercedes-EQ

Intra in universul EQB și bucura-te de elementele specifice de design Mercedes-EQ si de un spatiu generos

  • 423 km cu autonomie complet electrica (WLTP)
  • 32 minute timp de incarcare la statiile de incarcare rapida*
  • Pana la 1710 litri volum portbagaj
  • Spatiu si flexibilitate

EQB: Think big, drive big.


Noul EQB nu este doar un autovehicul, ci o intreaga experienta. Indiferent de cat de mari sunt asteptarile tale, noul model EQB complet electric le va indeplini folosindu-se de caracteristici ca habitaclul de dimensiuni impresionante, echipari de lux si sisteme digitale de inalta performanta, toate acesta venind in completarea unui design care scoate in evidenta caracterul sau progresiv.

Spatiu si flexibilitate pentru mari aventuri.


Indiferent de cat de schimbatoare este viata ta sau ce aventuri ti-ai propus in urmatoarea perioada, oferta de locuri pe scaune si volumul de incarcare a noului model EQB iti va satisface toate nevoile. Foloseste flexibilitatea in functie de necesitati: fie ca ai nevoie de spatiu de incarcare mai mare sau iti doresti sa iei cu tine mai multi pasageri – noul EQB este conceput pentru fapte mari.

Al treilea rand de scaune


Doua scaune individuale pliabile sunt disponibile in al treilea rand de scaune, oferind spatiu pentru doua persoane cu o inaltime maxima de 165 cm. Poti obtine un spatiu aproape plan, ideal pentru incarcarea unei game largi de bunuri, daca pliezi acest rand de scaune.

Asistent pentru interior MBUX


Poti activa functii selectate cum ar fi iluminarea interioara doar cu ajutorul mainilor si bratelor datorita sistemului inovator care reactioneaza la miscarile tale. O ususinta suplimentara de utilizare este oferita de ecranul tactil, datorita elementelor de comanda care devin evidentiate imediat ce mainile tale se apropie de afisaj.

Operare vocala


Cuvintele ,,Hey Mercedes” activeaza sistemul de operare vocala atat de simplu. Acesta iti respecta fiecare cuvinat oferindu-ti astfel acces la o gama larga de functii precum controlul temperaturii, monitorizarea autonomiei si sistemele de prognoza. 

Operare tactila


Sistem de operare multimedia MBUX poate fi utilizat cum doresti: prin intermediul butoanelor de control tactil de pe volan, cu ajutorul touchpad-ului din consola centrala sau prin intemediul afisajului tactil de 26 de cm (10,25inch). Simbolurile usor de inteles asigura un nivel ridicat de confort la operare.

Head-up Display


Sistemul face parte din pachetul inovator MBUX si transforma parbrizul intr-un cockpit digital: imaginea generata virtual fiind proiectata in campul vizual natural al conducatorului auto astfel incat sa poti urmari intotdeauna informatii importante despre situatia din trafic in timp ce conduci.

Preclimatizare


Dedice temperatura interioara a modelului EQB: prin intermediul preclimatizarii cu management termic inteligent, autovehiculul poate fi incalzit in zilele racoroase si racit pe timpul verii. Devine si mai confortabil prin simpla presetare a orei de plecare prin MBUX sau a aplicatiei Mercedes me.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQB de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Ce autoturism te intereseaza?*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  Auto Schunn pe retelele sociale