Untitled design (14)

Modelul EQC de la Mercedes-EQ

Cu o autonomie neobisnuit de mare, tehnologie de incarcare inteligenta si sisteme de asistenta Mercedes, modelul EQC ne ofera o senzatie noua si fascinanta a conducerii in regim electric.

Untitled design (14)

Modelul EQC de la Mercedes-EQ

Cu o autonomie neobisnuit de mare, tehnologie de incarcare inteligenta si sisteme de asistenta Mercedes, modelul EQC ne ofera o senzatie noua si fascinanta a conducerii in regim electric.

previous arrow
next arrow
Cauta autoturisme

Totul vorbeste in favoarea modelului EQC.


  • 99 de componente sunt fabricate sustenabil 100%
  • Kilometri parcursi exclusiv cu autonomie electrica (WLTP): 374 – 414
  • Timp de incarcare in minute la statiile de incarcare rapida: 40
  • Grame emisii CO2 (in regim mixt): 0
  • De la 0-100 km/h in: 5.1s
  • kW (CP): 408

Modelul EQC – propulsie noua. Estetica noua.


Modelul EQC emana o puritate fascinanta, liniste si modernitate. Intruchipand astfel noul limbaj de design al luxului progresiv.


Elemente esentiale deosebite:

  • Grila de radiator integrata in panou negru
  • Banda luminoasa LED in fata si spate
  • Cockpit cu ecran lat

 

mercedes benz eqc electric

SUV Mercedes electric:


suv mercedes electric eqc

 

Viitorul apartine propulsiei electrice. Si intuitiei umane. Descoperiti o experienta de operare si afisare complet noua: avand comanda vocala naturala, intuitiva, functii capabile de invatare si suprafete tactile sensibile la atingere.

available

Niciun vehicul în stoc momentan.

Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza EQC de la Mercedes-EQ


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu EQC de la Mercedes-EQ. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale