Noul EQS de la Mercedes-EQ
This is for you, world.

Viitorul luxului electric este aici. Si iti apartine. Noul EQS, 100% electric – cu o autonomie de pana la 770 km.

Intra in universul EQS și bucura-te de atmosfera speciala a interiorului inovator, de indata ce se inchid usile.

 • Exterior elegant
 • Interior inovator
 • Detalii exclusiviste
 • Noul EQS imbina luxul cu mobilitatea electrica
 • MBUX Hyperscreen
 • Linie specifică unui coupé
 • Blocuri optice spate in forma de spirala 3D
 • Exterior elegant

EQS: Lansarea intr-o noua era a luxului


Un automobil de lux, cu design emblematic Mercedes-EQ, noul EQS are la baza imaginii impresionante mobilitatea electrica. Specifica unui coupe, linia siluetei ii ofera o atitudine dinamica dar si eleganta specifica unei limuzile de mari dimensiuni.

MBUX Hyperscreen


Un display de dimensiuni mari plasat pe toata latimea bordului, isi ofera un sentiment de control fara precedent: MBUX Hyperscreen. Pe langa asa numitul zero-layer, MBUX Hyperscreen iti ofera o operare tactila intuitiva cu feedback haptic.

Autonomie


Ajungi unde iti doresti si mai departe de atat, datorita autonomiei remarcabile de peste 770 de km. Descopera un nou tip de mobilitate, cu un stil inegalabil.

Incarcare


De acasa, prin intermediul wallbox-ului, sau in timp ce esti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala, incarcarea se potriveste natural stilului tau de viata. Iar datorita functiei de incarcare rapida, nu vei astepta niciodata prea mult pentru a porni din nou la drum.

Design


Designul exterior uimeste prin detaliile exclusiviste: linia plafonului specifica unui coupe si stalpul A plasat mult in fata, un limbaj specific Mercedes-EQ care seteaza standarde in materie de aerodinamica si generozitate a spatiului. 

Materiale exclusiviste


În noul EQS este utilizat un amestec stilat de materiale, ce defineste luxul modern. Elemente relevante ca cele decorative din lemn cu pori deschisi sau cu aspect 3D se modifica subtil in functie de diferitele scenarii luminoase si aduc un plus de valoare datorita jocului pigmentilor metalici fini.

Confort


Usile tip confort fata spate se inchid automat, modelul EQS iti tine usa deschisa la fel ca un sofer. Inchiderea poate fi controlata si prin gesturi, cu ajutorul asistentului de interior optional MBUX, iar la actionarea pedalei de frana, usa soferului se inchide automat.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQS de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Ce autoturism te intereseaza?*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  Auto Schunn pe retelele sociale