Avantaj client pentru modelele Mercedes-EQ

Descoper─â avantajele oferite pentru selec╚Ťia de modele Mercedes-EQ din campanie

Avantaj client pentru modelele Mercedes-EQ

Descoperă întreg universul Mercedes-EQ

La Auto Schunn Romania, ne straduim in fiecare zi ca produsele si serviciile pe care le oferim sa sprijine in mod eficient nevoile dumneavoastra de business, oferind sprijin constant si asigurandu-ne ca afacerea dumneavoastra continua sa functioneze in mod optim, iar dumneavoastra veti ramane pe deplin concentrat pe ceea ce aveti de facut, fara a avea grija mobilitatii.

Descoper─â gama de modele Mercedes-EQ, acum disponibile cu avantaj client personalizat pentru fiecare model disponibil. Fiecare dintre autoturismele Mercedes-EQ parte din campanie vine insotit de o statie de incarcare Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

Selecteaza modelul Mercedes-EQ din lista de mai jos si vezi beneficiile de care te poti bucura la achizitie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqa-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQA de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 8% avantaj client pentru fiecare model EQA achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqb-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQB de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 8% avantaj client pentru fiecare model EQB achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqe-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQE de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 8% avantaj client pentru fiecare model EQE achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqe-suv-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQE SUV de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 7% avantaj client pentru fiecare model EQE SUV achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqs-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQS de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 15% avantaj client pentru fiecare model EQS achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqs-suv-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

EQS SUV de la Mercedes-EQ

Bucur─â-te de 7% avantaj client pentru fiecare model EQS SUV achizi╚Ťionat ╚Öi de o sta╚Ťie de ├«nc─ârcare gratuit─â Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.

mercedes-eq-campanie-avantaj-client-eqa-eqb-suv-autoschunn-arad-deva-suceava-benz

Leasing autoturisme Mercedes-EQ

Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de Auto Schunn, iar satisfactia clientilor confirma din nou profesionalismul nostru, chiar si atunci cand vine vorba de serviciile financiare oferite.

Servicii financiare

Contact Auto Schunn

Va asteptam in centrele autorizate de vanzari Auto Schunn din Arad, Deva si Suceava, cu o echipa de consultanti de vanzari Mercedes-Benz, solutii tehnologice de ultima generatie si un stoc cuprinzator de autoturisme disponibile cu livrare imediata.

Completati formularul de mai jos si solicitati informatiile de care aveti nevoie! Un consultant specializat Auto Schunn Romania va va raspunde in cel mai scurt timp.

    Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

    in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

    Vezi modelele alese