De ce autoturismul Mercedes-Benz GLB este SUV-ul ideal?

GLB-SUV-ul-perfect
  • Categorie: Autoturisme
  • Agil, spatios si activ, SUV-ul Mercedes-Benz GLB va fi partenerul dumneavoastra de calatorie ideal.
  • Noul GLB se remarca prin designul sau robust de SUV compact, cu linii puternice.
  • Interiorul autoturismului Mercedes-Benz GLB exceleaza prin versatilitate si calitatea amenajarii.

Atunci cand va ganditi la achizitionarea unui SUV, exista cateva criterii esentiale de luat in considerare: spatiu interior generos, performante puternice si versatilitate pentru a face fata oricarei provocari in drum. Autoturismul Mercedes-Benz GLB indeplineste toate aceste cerinte si mai mult. Agil, spatios si activ, SUV-ul Mercedes-Benz GLB va fi partenerul dumneavoastra de calatorie ideal. In timp ce este manevrabil in orice conditii, nu face compromisuri in ceea ce priveste spatiul interior. Pe langa scaunele confortabile pentru sapte pasageri, ofera si o capacitate de incarcare suplimentara. Dar cum se comporta totusi?

La Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, detaliem specificatiile de performanta ale SUV-ului Mercedes-Benz GLB pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea perfecta.

Performante si motorizari:

Sub capota, noul GLB ascunde motoare puternice, atat pe benzina cat si diesel. Gama include un motor pe benzina de 1.3 litri cu 163 CP, unul de 2.0 litri cu 224 CP, dar si motorizari diesel de 2.0 litri cu 150 CP si 190 CP. Tractiunea integrala 4MATIC este disponibila optional pentru performante superioare in orice conditii. Cutia automata cu dubla cuplare 8G-DCT asigura treceri lina intre trepte. Iar pentru experiente off-road autentice, GLB este echipat cu modurile speciale OFFROAD si OFFROAD+ pentru teren accidentat. Iar cele mai noi sisteme de asistenta pentru sofer ofera siguranta si confort lacel mai inalt nivel.

 

Design exterior distinctiv:

Noul GLB se remarca prin designul sau robust de SUV compact, cu linii puternice si musculoase. Partea frontala este dominata de o grila masiva, cu stea Mercedes intreaga in centru, care impreuna cu protectiile din plastic pentru praguri si pasaje de roata ii ofera un aer hotarat, gata de aventura. Garda la sol ridicata de 180 mm contribuie la atitudinea sa impunatoare. Liniile imbinate ale capotei si plafonului inclinat inapoi creioneaza un profil atletic, in vreme ce farurile LED High Performance de serie completeaza aspectul modern si tehnologic al acestui SUV.

 

Linii de echipare exterior:

 

Echipare standard

Grila radiator cu stea Mercedes si 4 lamele argintii

Ornamente pasaje roti si praguri laterale negre

Intaritura bordura si baghete geamuri negru mat

Oglinzi culoare caroserie

Jante aliaj 17 inch, design 5 spite duble

Faruri LED High Performance

 

Progressive

Grila cu lamele argintiu shadow

Praguri laterale cu element cromat

Bara plafon aluminiu slefuit

Protectie inferioara fata/spate cromate

Ornamente evacuare cromate

Jante aliaj 18 inch, design 5 spite double

 

AMG Line

Splittere fata/spate AMG cu elemente cromate

Grila diamant, lamele gri montan magno, rama crom

Baghete ornamentale aluminiu ultralucios

Jante aliaj AMG 19 inch, design 5 spite duble

 

Interior spatios si versatil:

Interiorul autoturismului Mercedes-Benz GLB exceleaza prin versatilitate si calitatea amenajarii. Acesta ofera spatiu generos pentru pana la 7 locuri, cu optiunea unor locuri individuale pe randul al treilea. Dubla podea mobila permite cresterea volumului generos al portbagajului, in timp ce husa detasabila pentru compartimentul de marfa adauga un plus de functionalitate. Materiale rafinate precum piele si detalii decorative din aluminiu, precum si optiunile de ambianta luminoasa creeaza o atmosfera premium si un interior modern, accesibilizat de bordul cu doua display-uri de 7 inch.

 

Linii de echipare interior:

 

Standard

Scaune confort, tapiterie imitatie piele/tesatura neagra

Volan sport piele, comutatoare tactile, padele schimbare viteze

Display media 10,25 inch

Elemente decorative Pattern

Bare urcare inscriptionate Mercedes-Benz

Climatizare automata THERMATIC

 

Progressive

Scaune confort, tapiterie variante imitatie piele/tesatura

Volan sport piele, comutatoare tactile, padele

Elemente decorative Pattern

Plafon textil negru

 

AMG Line

Scaune sport, tapiterie imitatie piele/microfibra neagra, cusaturi rosii

Volan sport Nappa, padele crom-argintiu

Elemente decorative carbon

Plafon textil negru

Pedale sport AMG otel inoxidabil

 

De ce Mercedes-Benz GLB este SUV-ul perfect pentru toate tipurile de teren?

 

Ce face ca SUV-ul Mercedes-Benz GLB sa fie perfect pentru toate tipurile de teren? Dotata cu DYNAMIC SELECT, un selector de programe de conducere multimodale, consola din SUV-ul GLB va permite sa modificati caracterul masinii prin simpla apasare a unui buton. Modurile ECO, Comfort si Sport modifica raspunsul acceleratiei, punctele de schimbare a treptelor de viteza si efortul directiei in functie de starea dumneavoastra. Intre timp, un al patrulea mod „Individual” va permite sa va creati propriul mod, permitandu-va chiar sa setati transmisia pentru schimbarea manuala a treptelor de viteza. O tractiune integrala 4MATIC® disponibila ofera stabilitate, manevrabilitate si eficienta optimizate. In orice anotimp, pe orice drum, tractiunea integrala 4MATIC® va sporeste increderea si controlul, monitorizand in permanenta alunecarea rotilor si furnizand cuplul la roata care are cea mai mare nevoie de el.

Citeste mai multe si despre ➡️5 beneficii ale achiziționării unui Mercedes-Benz GLA rulat de la Auto Schunn

 

Vizitati showroom-ul Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, pentru a experimenta personal versatilitatea si performantele remarcabile ale modelului Mercedes-Benz GLB. Lasati-ne sa va convingem de ce acest SUV este alegerea ideala pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Vezi modelele alese