Descopera mobilitatea electrica Mercedes-Benz EQ

mobilitatea-electrica-mercedes-eq
  • Categorie: Autoturisme
  • Popularitatea masinilor electrice, in special a modelelor Mercedes-Benz EQ, este in crestere constanta, reflectand preocuparea tot mai mare a oamenilor pentru protejarea mediului si alinierea cu valorile personale.
  • Auto Schunn Romania ofera o gama variata de modele Mercedes-Benz EQ in multiplele sale reprezentante, permitand clientilor sa aleaga in functie de preferinte si necesitati.
  • Modelele Mercedes-Benz EQ se remarca prin caracteristicile tehnice si avantajele pe care le ofera, inclusiv autonomia extinsa si tehnologiile inovatoare de asistenta pentru soferi, facilitand tranzitia catre mobilitatea electrica si oferind o experienta de condus sigura si confortabila.

Daca si tu aspiri sa contribui la protectia mediului si sa faci alegeri in concordanta cu valorile tale, cu siguranta stii ca viitorul tau autoturism va fi electric. In lumea actuala, tot mai multi oameni aleg masinile electrice, iar printre cele mai cautate se numara modelele Mercedes-Benz.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, are reprezentante in Sibiu, Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva si iti ofera o gama variata de modele Mercedes-Benz EQ din care poti alege. Printre acestea se numara Mercedes-Benz EQC, Mercedes-Benz EQV, Mercedes-Benz EQA, Mercedes-Benz EQE si multe alte modele din care poti sa alegi in functie de preferintele si nevoile tale.

Pentru ca protectia mediului este extrem de importanta si pentru ca siguranta si confortul tau, dar si al pasagerilor tai, conteaza, modelele electrice de la Mercedes-Benz contin un motor electric, care converteste energia electrica din baterie in energie mecanica, oferind o propulsie impresionanta, baterie litiu-ion de inalta tensiune, reprezentand acumulatorul central de energie pentru propulsia electrica, dar si un sistem de incarcare inteligent, datorita caruia bateria poate fi încarcată la prizele clasice, Wallbox-uri, statii publice de incarcare cu curent alternativ, dar si cele rapide, cu curent continuu.

De exemplu, modelul Mercedes-Benz EQV ofera o autonomie electrica de pana la 357 km in regim mixt si un timp de incarcare de aproximativ 45 de minute la statiile de incarcare rapida. Pentru siguranta soferului, dar si a pasagerilor sai, acest model ofera un asistent pentru mentinerea benzii de rulare, un asistent activ la parcare cu camera video de 360 °, un asistent activ la franare, dar si un asistent activ pentru pastrarea distantei intre autovehicule DISTRONIC.

Pe de alta parte, Mercedes-Benz EQA impresioneaza cu o autonomie de 426 km in regim pur electric si poate fi incarcat in doar 30 de minute la statiile de incarcare rapida.  Atunci cand vine vorba de incarcare, noul model Mercedes-Benz EQA prezinta o mare flexibilitate si adaptabilitate. Poți opta sa iti incarci bateria automobilului acasa, la prize casnice sau Wallbox-uri, dar si la statiile publice, la statii de incarcare cu curent alternativ sau statii de incarcare rapida cu curent continuu (pană la 350 kW).

In ceea ce priveste design-ul, Mercedes-Benz EQC combina functionalitatea cu eleganta, prezentand un exterior modern si un interior spatios si confortabil. Are o autonomie de 361-420 kilometri parcursi exclusiv cu autonomie electrică, iar timpul de incarcare la statiile de incarcare rapida este de numai 40 de minute. In ceea ce priveste design-ul noului model, acesta prezinta o grila de radiator integrata in panoul negru, banda luminoasa LED in fata si spate, dar si cockpit cu ecran lat.

Noul model Mercedes-Benz EQE aduce o noua dimensiune in mobilitatea electrica, oferind un echilibru perfect intre performanta, confort si eficienta. Cu o autonomie impresionanta si tehnologii avansate de asistenta pentru sofer, modelul EQE de la Mercedes-Benz redefineste standardele pentru masinile electrice de lux.

Daca si tu vrei sa afli mai multe despre modelele electrice, in special despre modelele Mercedes-Benz EQ vino la una dintre reprezentanțele Auto Schunn Romania deschise in Sibiu, Arad, Suceava, Iași, Timișoara și Deva.

Vezi modelele alese