Mercedes-AMG GT

Power when it matters. *Disponibil si in versiunea Plug-in Hybrid

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - Auto Schunn Romania

AMG GT 4-Doors Coupé & AMG GT Roadster

Cele mai puternice vehicule Mercedes-Benz de productie imaginate vreodata.

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - top speed

pana la 316 km/h

Viteza maxima [limitata electronic]

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - putere

pana la 850 CP

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - accelerare

pana la 3.2 secunde

Accelerare de la 0 la 100 km/h

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance Plug-in hybrid - auto schunn

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Cea mai moderna tehnologie hybrid intalnește performanta V8 testata. Rezultatul este o putere uluitoare, marca AMG.

8.6 l/100 km

Consum de combustibil combinat


196 g/km

Emisii CO2 combinate


10.3 kWh/100 km

Consum de curent combinat (in regim mixt)


Verifica disponibilitatea in stoc

Spre stoc auto

Mercedes-AMG GT - Auto Schunn

GT Roadster. Pur si simplu irezistibil

Mercedes-AMG combina modelul sau de top plin de tehnologie motorsport cu libertatea experientei de condus in aer liber, încununand portofoliul de modele de masini sport cu acoperis deschis. Este esenta a doua lumi, care se contopesc pentru a oferi promisiunea marcii Mercedes-Benz Driving Performance intr-un mod cu totul special, intruchipand Mercedes-AMG in forma, functie si dinamica.

Mercedes-AMG GT 4-Doors Coupé

Un model care nu e pentru oricine. E pentru tine.

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - elemente de design exterior

Exterior

Performanta de varf nu se simte doar bine, ci arata si bine. La Mercedes-AMG 4-Doors Coupé este imaginat in cel mai mic detaliu pentru a-ti oferi prezentarea perfecta. Individualitatea invinge mainstream-ul, de aceea iti oferim noile Mercedes-AMG 4-Doors Coupé cu si mai multe optiuni pentru a-ti exprima stilul. Culorile exceptionale ale vopselei, foliile care ofera o experienta vizuala izbitoare sau optiunile rafinate de echipare subliniaza cu incredere flerul tau estetic personal.

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - elemente de design interior

Interior

Tu nu esti oricine. De aceea, optiunile noastre personalizate pentru interior depasesc cu mult standardul. Alegerile de culori cu totul personale se reflecta nu doar in husele scaunelor, ci si in pielea de pe cotiera, in volanul exclusivist AMG Performance si in marginile din piele Nappa de culoare asortata de pe covorasele AMG cu fluorescenta ridicata.

Mercedes-AMG GT 4-doors coupe - test drive auto schunn Romania

Testeaza Mercedes-AMG GT.

Programeaza o sesiune de Test Drive cu modelul tau Mercedes-AMG GT sau AMG GT 4-Doors Coupé preferat. Un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale de testare.

Programeaza Test Drive

Finantare si Buy-back

Aplica acum pentru achizitia unui autoturism Mercedes-AMG GT sau AMG GT 4-Doors Coupé prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare, sau opteaza pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitia ta de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-AMG GT sau AMG GT 4-Doors Coupé, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Solutii de finantare

Acceseaza mecanismele avantajoase de achizitie a unui autoturism Mercedes-AMG GT sau AMG GT 4-Doors Coupé prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese