Mercedes-AMG SL Roadster

The Star is Reborn.

Mercedes-AMG SL Roadster - Auto Schunn Romania

AMG SL Roadster.

Performanta de lux la cel mai inalt nivel.

pana la 315 km/h

Viteza maxima [limitata electronic]

pana la 3.6 secunde

Accelerare de la 0 la 100 km/h

pana la 600 CP

AMG SL Roadster. Prestigiul, ca standard

Pentru prima data in istoria sa, SL a fost dezvoltat de Mercedes-AMG in intregime in Affalterbach.

Mercedes-AMG SL Roadster - elemente de design extrior

Exterior

Caracteristicile de conducere extrem de dinamice imbratiseaza o echipare pe care o astepti de la un sedan de lux. Trenul de rulare puternic, aerodinamica excelenta si constructia usoara inteligenta se reunesc in noul SL Roadster pentru a forma un intreg eficient. In combinatie cu sasiul ultramodern, sportivitatea si confortul se contopesc intr-o experienta de conducere de prima clasa.

Mercedes-AMG SL Roadster - elemente de design interior

Interior

Maiestria perfecta si dotarile inovatoare sunt cele care caracterizeaza interiorul Mercedes-AMG SL. Interiorul luxos este realizat in conformitate cu conceptul de design al claritatii senzuale si poate fi adaptat perfect la gustul personal.

O experienta de lux dinamic pentru 2+2: pe langa pozitia de sedere joasa si sportiva in fata, Mercedes-AMG SL ofera doua scaune suplimentare in spate cu spatare fixe pentru pasageri – sau pentru un spatiu de depozitare si mai mare.

Mercedes-AMG SL Roadster - test drive auto schunn

Testeaza Mercedes-AMG SL Roadster.

Programeaza o sesiune de Test Drive cu modelul tau Mercedes-AMG SL Roadster preferat. Un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale de testare.

Programeaza Test Drive

Finantare si Buy-back

Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-AMG SL Roadster prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare, sau opteaza pentru programele de Buy-back & Trade-in puse la dispozitia ta de Auto Schunn Romania.

Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-AMG SL Roadster, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Solutii de finantare

Acceseaza mecanismele avantajoase de achizitie a unui autoturism Mercedes-AMG SL Roadster prin Buy-back & Trade-in oferite de Auto Schunn Romania.

Buy-back & Trade-in

Vezi modelele alese