⭐ Oferta speciala

EQV 100% electric.
Cu o oferta de neratat.

Avantaj financiar de 45.000 LEI si pachet integrat de 4 revizii in primii 4 ani.

Oferta speciala EQV de la mercedes EQ - auto schunn

Nu asteptati schimbarea, fiti parte din ea.

Profitati de avantajul financiar si traiti experienta de condus desavarsita pe care v-o ofera modelul EQV: interfata fascinanta, autonomia remarcabila si propulsia 100% electrica.

Solicitati detalii

GRATUIT: Statie de incarcare Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie* (montaj inclus)

Pentru autoturismele Mercedes-EQ achizitionate pana la data de 30.06.2023 si livrate pana la data de 31.12.2023.

*sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.
**Oferta nu este transmisibila

Ecotichet la achizitia unui EQV

Gratuit: pachet revizii

Va bucurati pe un pachet integrat de 4 revizii in primii 4 ani.

You are always in charge!

Cu un design care capteaza privirile si un nivel sporit al siguratei oferite, EQV este primul MVP premium, 100% electric. Acesta combina toate beneficiile mobilitatii electrice cu punctele forte ale Clasei V. EQV este un partener ideal de drum si datorita celor 8 locuri disponibile in diferite configuratii.

Performanta

EQV este propulsat de un motor electric care genereaza o putere maxima de 240CP (150 kW), toata aceasta putere fiind dispobila instant la apasarea pedalei de accelatie si oferindu-i o dinamica remarcabila.

Autonomie

EQV ofera o autonomie de pana la 357 km (conform WLTP), iar pe baza factorilor diversi cum ar fi consumul actual de curent, pe harta se afiseaza si autonomia preconizata ramasa, astfel ca dumneavoastra sa va bucurati de drum fara griji.

Incarcare

Incarcarea se potriveste natural stilului dumneavoastra de viata, o poti face de acasa cu ajutorul wall-box-ului, sau in timp ce sunteti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala.

Design

Design-ul il combina pe cel de Clasa V cu elementele specifice de design EQ. Datorita motorului electric aproape silentios, va bucurati de linistea necesara pentru a admira fiecare detaliu.

Siguranta

Odata cu noul EQV beneficiati de cele mai noi pachete de asistenta si siguranta la rulare, capabile sa reactioneze automat atunci cand situatia o cere, astfel incat dumneavoastra si participantii la trafic sa fiti mereu protejati.

Confort

In noul EQV va bucurati de confort la un alt nivel. Sistemul de sunet surround, iluminarea ambientala sau controlul de la distanta al climatizarii, sunt doar cateva dintre functiile care fac din experienta condusului o placere.

Formular de aplicare

Completati formularul si solicitati mai multe detalii despre cum puteti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQV de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

    Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

    in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

    Vezi modelele alese