Inchirieri auto Mercedes-Benz. CLICK AICI PENTRU DETALII

Inchirieri auto Mercedes-Benz

Mai aproape de destinatie.
Servicii de inchirieri auto Mercedes-Benz oferite de Auto Schunn Romania.

Rent a Car Mercedes-Benz.

O experienta memorabila.
Experimenteaza universul Mercedes-Benz, in deplina libertate de a alege. Indeplineste-ti cele mai arzatoare capricii si traieste senzatii profunde, memorabile, la volanul unui vehicul Mercedes-Benz din portofoliul de masini de inchiriat Auto Schunn Romania.

Bucura-te de beneficiile exclusiviste oferite de serviciul nostru de inchirieri auto. Impartaseste viziunea unica a brandului Auto Schunn Romania, care imbina perfect calitatea Mercedes-Benz si traditia de peste un sfert de secol.

Un nou Mercedes-Benz. O noua experienta perfecta de condus, de fiecare data. Beneficiaza de flexibilitatea ultima de alege orice vehicul doresti, oferita de serviciul de inchiriere masini Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn.
inchiriere mercedes benz

Oferta inchiriere masini Mercedes-Benz

Fiecare Mercedes-Benz reprezinta o experienta unica. Alege masina care ti se potriveste

Serviciu de inchirieri auto creat pentru nevoile tale.

Alege daca doresti ca masina de inchiriat sa iti fie livrata prin intermediul serviciului nostru de livrare, sau daca vrei sa vii tu, in persoana, sa ridici automobilul. Auto Schunn Romania pune la dispozitia ta un seriviciu de inchirieri auto la cele mai inalte standard de calitate.

Beneficiaza de serviciul de livrare GRATUITA a vehiculului, daca livrarea se realizeaza pe o raza de 50 km. In cazul in care distanta este mai mare, se va percepe o taxa aditionala. Returnarea masinii se face intr-un mod similar: fie o poti aduce chiar tu, personal, fie poti opta pentru preluarea acesteia de catre noi, de la adresa precizata.

Rent a Car Mercedes-Benz.

Avantaje oferite:
✓ Livrare si preluare rapida a autovehiculului pe o raza de 50 km
✓ Inlocuire rapida si gratuita a vehiculului in caz de avarie
✓ gama diversificata de modele Mercedes-Benz
✓ Autoturisme in perfecta stare de functionare
✓ Promptitudine in preluarea rezervarilor
✓ Mobilitate extinsa
avantaje inchiriere mercedes

Inchiriere Mercedes-Benz cu sofer.

Punctualitate si confort.
Investeste timpul tau in ceea ce conteaza cu adevarat. Lasa-ne pe noi sa iti conducem masina.
Iti punem la dispozitie optiunea de a alege un sofer cu experienta, pentru a ajunge intotdeauna in timp util si in siguranta la orice destinatie.
In acest fel, vei putea sa iti concentrezi atentia exclusiv asupra aspectelor importante din viata ta, sau poti utiliza acest timp intr-un mod relaxant.
Alte avantaje oferite de Auto Schunn Romania:
✓ Confort sporit
✓ Spatiu amplu pentru picioare
✓ Vehicule intretinute impecabil
✓ Siguranta sporita pentru pasager
✓ Finisaje interioare de cea mai inalta calitate
✓ Pachete integrate smartphone si comunicare
✓ Limuzine Mercedes-Benz de ultima ultima generatie

Auto Schunn,Inchirieri Mercedes-Benz. Rent A Car, Auto Schunn,Cauti masini de inchiriat? Auto Schunn iti ofera o gama variata de modele Mercedes-Benz la preturi avantajoase. O firma de inchirieri auto dedicata tie!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP