Autoturisme noi Mercedes-Benz

Modele Mercedes-Benz noi disponibile cu livrare imediata in reprezentanta Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz.

Testati un Mercedes-Benz

⭐ Achizitionam autoturismul dumneavoastra →

autoturisme noi mercedes-benz - auto schunn

⭐ Trade-in & Buy-back

Cumparam masina dumneavoastra!

Vindeti sau oferiti masina dumneavoastra ca avans pentru achizitia unui alt model auto de la Auto Schunn.

Aflati mai multe

Trade-in-Buy-Back auto schunn

Mercedes-Benz Financial Services

Optati pentru achizitia de modele noi Mercedes-Benz sau flote de autoturisme in leasing financiar, leasing operational sau credit auto, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services, disponibil la Auto Schunn Romania.

finantare autoturisme Mercedes-Benz noi - autoschunn

Autoturisme noi Mercedes-Benz in Leasing

Acum este mai avantajos sa detineti un model Mercedes-Benz nou sau o flota auto Mercedes-Benz pentru afacerea dumneavoastra. Bucurati-va de libertatea unui serviciu de finantare personalizat, in care dumneavoastra controlati pe deplin procesul de achizitie.

Vom calcula impreuna rata de leasing pentru achizitia pe care doriti sa o faceti, veti vedea care va fi rata lunara pentru tipul de serviciu financiar pentru care doriti sa optati si vom construi in timp real planul financiar cel mai avantajos.

Solutii de finantare

Buy-back si Trade-in autoturisme Mercedes-Benz noi - autoschunn

Trade-in & Buy-back

Accesati serviciile de Buy-back si Trade-in oferite de Auto Schunn Romania si bucurati-va de un mecanism profesionist de business, adaptat nevoilor dumneavoastra. Mergeti acum la pagina dedicata pentru conditiile de eligibilitate si alte detalii.

Trade-in & Buy-back

auto schunn - test drive mercedes-benz

Testati un Mercedes-Benz

La Auto Schunn Romania aveti oportunitatea de a testa autoturismul Mercedes-Benz preferat in 24 de ore* de la solicitare. Programati acum o sesiune de Test Drive! Un reprezentant Auto Schunn Romania va va raspunde in cel mai scurt timp.

Programare Test Drive

Service auto Mercedes-Benz

Veniti cu autoturismul dumneavoastra Mercedes-Benz in centrele de service Auto Schunn Romania si bucurati-va de servicii de inalta clasa, premiate de Daimler AG pentru calitate, si de o gama completa de piese auto noi Mercedes-Benz, cu garantia calitatii constructorului german. La Auto Schunn Romania, masina dumneavoastra va fi pe mainile sigure alte tehnicienilor nostri certificati Mercedes-Benz.

Centrele de service Auto Schunn din Arad, Deva, Sibiu,  Suceava si Timisoara dispun de cele mai performante echipamente de reparatii si intretinere pentru autovehicule Mercedes-Benz din Romania.

Programare rapida in service

Autoturismul dumneavoastra Mercedes-Benz merita numai piese auto de cea mai inalta calitate. De aceea, in stocul de piese auto noi de la Auto Schunn veti gasi doar piese de schimb originale Mercedes-Benz.

Stoc piese auto

Vezi modelele alese