Autoutilitare noi Mercedes-Benz

Autoutilitare noi Mercedes-Benz, disponibile cu livrare imediata in reprezentantele Auto Schunn din Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara.

autoutilitare noi Mercedes-Benz

Oferte autoutilitare noi Mercedes-Benz

Descoperiti performanta si fiabilitatea la un alt nivel cu gama noastra de autoutilitare noi Mercedes-Benz. Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, este destinatia dumneavoastra de incredere pentru a experimenta tehnologia de varf si designul inovator al autoutilitarelor noi Mercedes-Benz.

Indiferent ca aveti nevoie de o autoutilitara spatioasa sau de o duba Sprinter agila, gama noastra cuprinzatoare de autoutilitare Mercedes-Benz satisface toate cerintele voastre. Fie ca optati pentru o autoutilitara versatila Mercedes sau pentru o duba sprinter, veti beneficia de performanta exceptionala si confortul caracteristic marcii.

Mercedes-Benz Sprinter, cunoscuta pentru fiabilitatea sa exceptionala, reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta o autoutilitara robusta si eficienta. Cu tehnologia avansata si spatiul generos de incarcare, Mercedes-Benz Sprinter este partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastra.

Autoutilitarele Mercedes-Benz, cu accent special pe dubita Sprinter, se disting prin spațiul generos de încărcare și versatilitatea lor remarcabilă. Cu capacități de încărcare impresionante, aceste autoutilitare sunt parteneri ideali pentru afacerile de transport și livrare. Indiferent de cerințele specifice ale afacerii tale, gama diversificată de modele, precum duba Sprinter sau variantele cu șasiu prelungit, oferă posibilitatea unei configurări personalizate. Eficiența și performanța motoarelor avansate sunt completate de tehnologii moderne, inclusiv sisteme de asistență la condus și conectivitate de ultimă generație. Adaptate pentru a face față condițiilor variate de utilizare, autoutilitarele Mercedes-Benz sunt pregătite să facă față atât în medii urbane, cât și în cele rurale. Cu un accent deosebit pe siguranță, aceste autoutilitare noi asigură un mediu de lucru protejat, oferind totodată confort și eficiență pentru șofer.

La Auto Schunn, suntem mandri sa fim dealer autorizat Mercedes-Benz, oferindu-va acces la cele mai recente modele si optiuni personalizate pentru autoutilitarele Mercedes. Vizitati showroom-ul nostru si descoperiti gama completa de autoutilitare Mercedes-Benz, inclusiv celebrele modele Sprinter.

Echipa noastra de experti Mercedes-Benz va asteapta sa va ofere consultanta specializata si sa va ghideze in alegerea perfecta pentru nevoile voastre. Fie ca aveti o afacere in plina expansiune sau aveti nevoie de o solutie de transport eficienta, Auto Schunn este alegerea sigura pentru autoutilitare Mercedes-Benz de incredere.

servicii financiare autoutilitare mercedes benz - dealer auto schunn

Autoutilitare noi in leasing

Sustinem planurile dumneavoastra de business cu un pachet profesional de servicii financiare pentru achizitia de vehicule comerciale Mercedes-Benz in leasing sau credit auto, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services.

Acum aveti rate avantajoase la autoutilitare Mercedes-Benz, indiferent de tipul de program pentru care veti aplica: leasing financiar, operational sau credit auto. Pentru informatii suplimentare, consilierii nostri va stau la dispozitie.

Servicii financiare

Service si piese de schimb autoutilitare Mercedes-Benz

Va punem la dispozitie centre de service premiate de Daimler AG pentru calitatea serviciilor in fiecare dintre locatiile Auto Schunn din Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara, dar si un stoc cuprinzator de piese auto de schimb pentru autoutilitare Mercedes-Benz, cu garantia brandului german.

Oferim servicii de reparatii si intretinere autovehicule comerciale usoare la standardele Mercedes-Benz. Programati-va acum intr-unul dintre centrele nostre specializate de service si intretinere.

Programare in service

Contactati-ne acum si verificati disponibilitatea in stocul Auto Schunn a pieselor auto de schimb pe care le cautati pentru vehiculul dumneavoastra comercial Mercedes-Benz. Un specialist Auto Schunn va va raspunde in scurt timp.

Verificati stocul

Vezi modelele alese