Noul EQE de la Mercedes-EQ
This is for all senses

Descoperă modelul la Auto Schunn

Descopera noul EQE complet electric. Cu pana la 654 km autonomie, modelul EQE deschide calea unei noi ere a mobilitatii.

  • Ia un loc
  • Relaxeaza-te
  • Respira
  • Traieste experienta pe deplin

EQE: Exclusivism si dinamica pana la cele mai mici detalii


Noul model de la Mercedes-EQ seteaza standardele in domeniul mobilitatii electrice si al confortului auto. Cu pana la 654 km autonomie, modelul EQE deschide calea unei noi ere a mobilitatii. Extinde-ti zona de confort si lasa-te purtat intr-o calatorie relaxanta.

EQ cu IQ ridicat.


Descopera sistemele inteligente ale noului EQE care te ajuta in mod activ sa te deplasezi cu eficienta energetica si anticipativ, pentru a optimiza autonomia. Electric Intelligence furnizeaza pentru aceasta parametrii ideali de navigatie.

Incarca acasa simplu si rapid cu statia Wallbox Mercedes-Benz.


Statia Wallbox Mercedes-Benz reprezinta completarea perfecta pentru noul tau autovehicul electric. Incarca-l simplu, in doar cateva ore, acasa. Beneficiaza de asistenta si consiliere profesionala la instalare de la consilierii nostri.

Design


De la prima privire, totul devine clar: modelul EQE este intruchiparea unei noi ere. Caracteristica principala este designul marcant One Bow – o linie a umerilor similara unui coupé, ce curge arcuit din spate pana in fata si accentueaza astfel caracteristicile tipice EQ, ca de exemplu modelul tridimensional Mercedes-Benz Star-Pattern din partea din fata.

Confort


Suportul perfect pentru spate: opt camere de aer si patru elemente cu vibratii asigura cel mai inalt nivel de confort in scaunele multicontur optionale. Zece programe de masaj la doua intensitati fac din fiecare deplasare un moment de wellness. Confortul ergonomic al scaunelor devine indispensabil, mai ales pe distante lungi.

Siguranta


Asistentul activ pentru pastrarea distantei intre autovehicule DISTRONIC nu regleaza numai viteza si distanta. Acesta adapteaza in plus pentru tine viteza de deplasare la limitarile impuse si la evenimentele de pe traseu – si te poate degreva de condusul obositor in ambuteiaje. Functiile inteligente te pot ajuta sa te relaxezi si pot avea efecte pozitive asupra autonomiei electrice.

Tehnologie


Nativ digital. Serviciile digitale de conectivitate fac noul EQE mai sigur ca niciodata. Insa si mai digital, mai interconectat si mai confortabil la manevrare. Astfel, ramai conectat – chiar si atunci cand nu te afli in apropiere. Cu Serviciile Mercedes me connect si aplicatiile Mercedes me corespunzatoare experimentezi un plus la confort, siguranta, placerea de a conduce si asistenta digitala.

Incarcare si autonomie


Infrastructura de incarcare este adaptata in mod optim la necesitatile tale individuale. Confortabil si accesibil de acasa la stația Wallbox? Pe drum, la statiile publice de incarcare? Sau o escala de incarcare pe autostrada la o statie de incarcare rapida? Toate acestea sunt posibile si asigura confortul maxim la incarcare.

Linii de echipare si pachete de dotari


Cele dous linii de echipare AMG Line si Electric Art confera modelului EQE un caracter propriu si individual, insa intotdeauna exclusiv.

Alege dintre pachetele de dotari Advanced, Advanced Plus, Premium, Premium Plus sau Night pentru un adaos clar la personalitatea autoturismului tau electric.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQE de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Ce autoturism te intereseaza?*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  Auto Schunn pe retelele sociale