EQV 100% electric.
Acum cu o oferta de neratat.

EQV  vine cu un avantaj financiar de 45.000 LEI, statie de incarcare Elvi EVBox Wi-Fi 22kW cadou (montaj inclus), oferita de ENGIE Romania si pachet integrat de 4 revizii, in primii 4 ani.

Nu astepta schimbarea, fii parte din ea. Profita de avantajul financiar si traieste experienta de condus desavarsita pe care ti-o ofera modelul EQV: interfata fascinanta, autonomia remarcabila si propulsia 100% electrica.

 • Ecotichet în valoare de 45.000 LEI
 • Cadou: Statie de incarcare Elvi EVBox Wi-Fi 22kW oferita prin ENGIE Romania (montaj inclus)
 • Pachet integrat de 4 revizii

45.000 lei

Ecotichet la achizitia unui EQV.

Gratuit: pachet revizii

Te bucuri pe un pachet integrat de 4 revizii, in primii 4 ani.

Cadou

Statia de incarcare Elvi Wi-Fi 22kW oferita prin
ENGIE Romania (TVA si montaj incluse).

You are always in charge!


Cu un design care capteaza privirile si un nivel sporit al siguratei oferite, EQV este primul MVP premium, 100% electric. Acesta combina toate beneficiile mobilitatii electrice cu punctele forte ale Clasei V. EQV este un partener ideal de drum si datorita celor 8 locuri disponibile in diferite configuratii.

Performanta


EQV este propulsat de un motor electric care genereaza o putere maxima de 240CP (150 kW), toata aceasta putere fiind dispobila instant la apasarea pedalei de accelatie si oferindu-i o dinamica remarcabila.

Autonomie


EQV ofera o autonomie de pana la 357 km (conform WLTP), iar pe baza factorilor diversi cum ar fi consumul actual de curent, pe harta se afiseaza si autonomia preconizata ramasa, astfel ca tu sa te bucuri de drum fara griji.

Incarcare


Incarcarea se potriveste natural stilului tau de viata,  o poti face de acasa cu ajutorul wall-box-ului, sau in timp ce esti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala. 

Design


Design-ul il combina pe cel de Clasa V cu elementele specifice de design EQ. Datorita motorului electric aproape silentios, te bucuri de linistea necesara pentru a admira fiecare detaliu.

Siguranta


Odata cu noul EQV beneficiezi de cele mai noi pachete de asistenta si siguranta la rulare, capabile sa reactioneze automat atunci cand situatia o cere, astfel incat tu si participantii la trafic sa fiti mereu protejati.

Confort


In noul EQV te bucuri de confort la un alt nivel. Sistemul de sunet surround, iluminarea ambientala sau controlul de la distanta al climatizarii, sunt doar cateva dintre functiile care fac din experienta consului o placere.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQA de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Ce autoturism te intereseaza?*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale