Porneste increzator la drum,
cu un avantaj de 8.087* euro

oferta Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Furgon - Auto Schunn

Pentru ca afacerea ta sa functioneze optim si sa te poti concentra pe sarcinile importante, ai nevoie de un partener puternic si fiabil: autoutilitarele Mercedes-Benz.

Porneste la drum cu un avantaj client de 8.087* euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI furgon, 11 mc, cu tractiune fata.

(*) Avantajul Client de 8.087 euro TVA inclus este calculat fata de pretul de lista cu TVA si este valabil doar pentru autovehiculul Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tractiune fata. Oferta valabila in perioada 5 octombrie – 30 iunie 2021.

Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI. Partenerul de incredere


Conceptul sau inteligent de operare si arhitectura modulara de stocare face din Sprinter partenerul perfect pentru afacerea ta.

Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Furgon cu tractiune fata si capacitate de incarcare de 11 mc - Auto Schunn

Datorita calitatilor excelente definite prin inovatie, eficienta sporita si fiabilitate, autoutilitara Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI cu tractiune fata si capacitate de incarcare de 11 mc reprezinta solutia pe care te poti baza pentru transportul marfurilor.


 • Consum combustibil combinat: 9,4 l/100 km; emisii CO2 combinat: 247 g/km.
 • Valorile indicate sunt valorile CO2 WLTP masurate in acord cu Regulamentul de punere in aplicare (UE) 2017/1151. Consumul de carburant a fost calculat in baza acestor valori.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre oferta avantaj client de 8.087* euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI furgon, 11 mc, tractiune fata, valabila in perioada 5 octombrie – 30 iunie 2021, oferita de Auto Schunn Romania. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil. 

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Intentia de cumparare*

  Mesaj

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [mc4wp_form id="3504"]

  Auto Schunn pe retelele sociale