⭐ Oferte pentru sezonul cald

Pregatiti-va masina pentru sezonul cald

Preturi promotionale la solutii adaptate pentru autovehiculul dumneavoastra Mercedes-Benz, potrivite pentru sezonul cald.

blank

Campaniile noastre active

Bucurati-va de nivelul de mobilitate ideal si de o trecere de la sezonul rece la sezonul cald fara batai de cap, cu ofertele de sezon pentru serviciile de service si intretinere pe care vi le oferim in centrele noastre de service Auto Schunn Romania.

Mercedes-Benz nu este un simplu autovehicul. Este un stil de viata, o expresie a calitatii, o intruchipare a frumusetii si excelentei. Ne dorim sa aveti parte de autoturismul dumneavoastra Mercedes-Benz intr-o stare perfecta, indiferent de anotimp.

De aceea, am pregatit oferte de sezon la servicii si accesorii care va vor oferi cea mai buna experienta de condus posibila.

Va asteptam in centrele autorizate de service Mercedes-Benz ale Auto Schunn din locatiile Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara.

 

blank

Bucurati-va pe deplin de vacanta

Profitati acum de campania de verificare pentru concediu oferita de Auto Schunn in toate centrele sale autorizate de service Mercedes-Benz. Asigurati-va ca autoturismul dumneavoastra este pregatit pentru calatorie si beneficiati de o verificare profesionala in punctele importante.

Faceti o programare in service pentru o verificare amanuntita inainte de vacanta.

Programati-va in service

blank

Cu sezonul cald in apropiere, este esential sa fiti pregatit pentru orice. Nu uitati sa va programati o verificare de primavara in centrele de service autorizate Mercedes-Benz Auto Schunn. Echipa noastra va examina toate aspectele vitale ale vehiculului dumneavoastra si se va asigura ca fiecare componenta cruciala pentru siguranta ta se afla in stare impecabila.

Verificarea de primavara gratuita cuprinde:

  • verificare suspensii si tren rulare:
  • verificare anvelope;
  • verificare stergatoare;
  • verificat sistem de spalare parbriz și faruri;
  • verificare sistem de iluminare;
  • verificare baterie;
  • igienizarea gratuita la inlocuirea filtrelor de praf si polen;
  • verificare sistem de climatizare.

Programati-va in service

blank

Adio iarna, bun venit primavara!

Pregatiti-va masina pentru sezonul cald cu anvelopele din oferta noastra. La Auto Schunn va oferim o gama variata de anvelope de cea mai buna calitate, adaptate pentru a va oferi un maxim de siguranta si confort.

Faceti o programare pentru inlocuirea anvelopelor de iarna cu cele de vară in centrele autorizate de service Mercedes-Benz:

Programati-va in service

blank

Simtiti diferenta cu amortizoarele noi de la Auto Schunn

Daca simtiti ca autoturismul dumneavoastra are nevoie de o imbunatatire a suspensiei astfel incat sa va puteti bucura in tihna de sezonul cald, acum este momentul potrivit pentru schimbarea amortizoarelor. Bucurati-va de confortul si stabilitatea exemplara a modelului dumneavoastra Mercedes-Benz.

Programati-va in service

blank

Bucura-te de sezonul cald

Pentru a profita pe deplin de placerile sezonului cald, accesorizarea corespunzatoare este importanta. Descoperiti gama noastra de accesorii de origine Mercedes-Benz, precum si elementele de colectie, cu care va puteti accesoriza autoturismul, dar si imbunatati stilul personal.

Alegeti calitatea si stilul distinctiv Mercedes-Benz.

Programati-va in service

Vezi modelele alese