⭐ Oferta IVECO DAILY

Intretinere garantata 3 ani pentru 3 €/luna.

Alegeti planul de intretinere S-LIFE 3 ani si 120.000 km (**) pentru un cost lunar infim, de doar 3 €.
oferta iveco daily s-life - intretinere 3 euro pe luna - auto schunn sibiu

IVECO DAILY

Liderul va tine in miscare.

Alegeti-va vehiculul IVECO DAILY potrivit afacerii dumneavoastra si puteti beneficia de:

Planul de intretinere S-LIFE

Alegeti planul de intretinere S-LIFE 3 ani si 120.000 km (**), pentru un cost lunar infim, de doar 3 €.

Contractul S-LIFE include operatiunile de intretinere conform planului recomandat de producator, in limita intervalului de timp si a numarului de kilometri stabiliti prin contract. Plata serviciilor se poate face trimestrial sau intr-o singura transa, la alegerea dumneavoastra.

Alegeti planul S-LIFE

Economie de combustibil de pana la 10%

Motoarele noii generatii de autoutilitare IVECO DAILY se remarca prin eficienta consumului de combustibil datorata introducerii unor caracteristici precum noua turbina cu geometrie variabila controlata electronic, anvelopele Class A Super Eco Low Rolling proiectate special pentru DAILY si sistemul Start & Stop.

Oportunitati nelimitate

Oricare ar fi misiunea dumneavoastra, veti gasi vehiculul DAILY perfect pentru afacerea dumneavoastra, cu cea mai vasta varietate de modele din industrie. Personalizeazati-va modelul Daily cu varietatea infinita de solutii de caroserie si selectati varianta care satisface necesitatile dumneavoastra de transport.

Volume generoase pentru marfa ta

IVECO DAILY este singurul furgon care ofera volume de la 7,3 m³ pana la unicul 19,6 m³, iar DAILY sasiu este perfect pentru o varietate generoasa de carosari.

*Termeni si conditii

 • Costul lunar de referinta este contravaloarea in RON a 3.67 €, la care se adauga TVA-ul aferent.
 • Costul de 3 € / luna se refera la vehiculele pentru care se semneaza contractul de intretinere S LIFE pentru o perioada de 3 ani in limita a 120.000 (**) de km la achizitie. Cei 120.000 de km fac referire la numarul total de km parcursi in cei 3 ani contractuali.
 • Campania este valabilă doar pentru vehiculele de tip VAN sau pentru următoarele tipuri de caroserie: box aluminiu, platformă cu prelată, izoterm sau frigorific.
 • Imaginile au titlu de prezentare si nu obliga din punct de vedere contractual.
 • In cazul care se doreste un contract pentru mai mult de 3 ani si de 120.000 de km, pretul se va calcula separat.

Campanie valabila pana la data de 31.12.2023.

Formular de aplicare

Completati formularul de mai jos si solicitati mai multe informatii despre oferta de intretinere garantata S-LIFE pentru 3 ani, la doar 3 euro pe luna, pentru vehiculul dumneavoastra IVECO DAILY. Un reprezentant va va raspunde in cel mai scurt timp.

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

  Vezi modelele alese